World Travel Awards: Το "Olympian Village" κορυφαίο Family Resort στην Ελλάδα

Το του Ομίλου Aldemar Resorts κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών.

Greece's Leading Family Resort 2024

Mια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο "Olympian Village" του Ομίλου Aldemar Resorts στον κορυφαίο και μακροβιότερο διεθνή θεσμό βραβείων στον Τουρισμό, στα World Travel Awards. Το "Olympian Village" κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών. 

Η τελετή των 31ων World Travel Awards, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Ritz-Carlton" του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin 2024 και σε αυτή παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του "Olympian Village" ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Παντελής Γάσπαρης, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.

Greece's Leading Family Resort 2024

Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναδείξει διεθνώς το "Olympian Village" ως έναν προορισμό ιδανικό για οικογένειες, χάρη στις εγκαταστάσεις του και τις υπηρεσίες του που σχεδιάζονται για τους γονείς και τα παιδιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος δήλωσε για τη βράβευση: "Τα βραβεία είναι μια αφορμή να πούμε ένα ακόμη ευχαριστώ στους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας εγκάρδιας φιλοξενίας. Το προσωπικό και η διεύθυνση του Aldemar Olympian Village συνεχίζει τη συλλογή βραβείων, αλλά και το βιώσιμο και ανθρώπινο μονοπάτι της φιλοξενίας που χάραξε η Aldemar". 

Greece's Leading Family Resort 2024

Τα World Travel Awards 2024 ήταν μια μεγάλη γιορτή για το "Olympian Village", αλλά ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα, που έφυγε με πολλαπλές βραβεύσεις, γεγονός που είναι σημαντικό για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού κλάδου που πρωταγωνιστεί στην ελληνική οικονομία. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.