Η Modus & Amplio Hospitality ανακοινώνει την συνεργασία της με δύο νέα καταλύματα στην Τήνο

Τα "Under the Linden Tree" και "Skyhouse Tinos" στις νέες αφίξεις.

Under the Linden Tree

Το Modus & Amplio παρουσιάζει το νεότερο της project, το "Under the Linden Tree", ένα γαλήνιο καταφύγιο φωλιασμένο στο γραφικό παρθένο κυκλαδίτικο νησί της Τήνου. Το "Under the Linden Tree" προσφέρει ένα κρησφύγετο όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν με την πλούσια ιστορία της Τήνου, ενώ μπορούν να νιώσουν την ατμόσφαιρα μίας φάρμας του 18ου αιώνα, που έχει αναστηλωθεί με απόλυτο σεβασμό στην αισθητική και την ιστορία του και έχει μετατραπεί σε 5 ξεχωριστά σπίτια – ησυχαστήρια διαμονής και αγροτουρισμού. 

"Under the Linden Tree"

Under the Linden Tree

Το "Under the Linden Tree" στέκεται με χάρη στο νησί, αποτίνοντας φόρο τιμής στην υπεραιωνόβια φλαμουριά που ζει στο κέντρο του κτήματος, το μόνο δέντρο του είδους του στο νησί. Το "Under the Linden Tree" είναι περιτριγυρισμένο από έναν πορτοκαλεώνα, έναν ελαιώνα, έναν νεαρό αμπελώνα, ένα οινοποιείο και ένα περιβόλι με αγκινάρες, και λαχανόκηπο. Πέντε ονειρεμένες εξοχικές κατοικίες: το Orange Grove, Olive Grove,  Morning Glory, Oak, και το Rock Cottage αντλούν τα ονόματα τους από τα γύρω δέντρα και λουλούδια της κοιλάδας. Οι κατοικίες έχουν μετατραπεί από αγροικίες και στάβλους σε εξοχικές κατοικίες που προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τοπική γοητεία. Το "Under the Linden Tree" μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα, διαθέτει δωρεάν WIFI σε όλους τους χώρους, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, μια  λιμνούλα με κρίνους, κοινόχρηστο πλυσταριό, ξυλόσομπες και τζάκια, προϊόντα από τους κήπους και τα  περιβόλια του.

Under the Linden Tree

Ιστορία

Εμπνευσμένο από το μυστηριώδες ταξιδιωτικό μονοπάτι και την προέλευση της μοναδικής Φλαμουριάς που  βρίσκεται στο νησί της Τήνου, το "Under the Linden Tree" αντηχεί στο ιστορικό παρελθόν της Τήνου. Βρίσκεται απέναντι από τον επιβλητικό γρανιτένιο λόφο του Εξωμβούργου, της ενετικής πρωτεύουσας του νησιού (1207- 1715), ενισχύοντας μια σαφή σύνδεση με την αρχαία, την Ενετική και την Οθωμανική ιστορία του νησιού. Οι Ουρσουλίνες Μοναχές ίδρυσαν το μοναστήρι τους στην περιοχή το 1862, και χρησιμοποίησαν τον κάμπο του "Under the Linden", όπου καλλιέργησαν τη γη που προμήθευε με φρέσκα φρούτα και λαχανικά το περίφημο Σχολείο και Οικοτροφείο για κορίτσια των Ουρσουλίνων. Η σχολή φημιζόταν για τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους και ιδέες της και έφερε ακόμη και τον 1ο Κινηματογράφο στο νησί ειδικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.  

Under the Linden Tree

Βιωσιμότητα

Το "Under the Linden Tree" δεσμεύεται να περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα του μέσω της βιολογικής γεωργίας, της χρήσης ηλιακής ενέργειας και της υπεύθυνης διαχείρισης του νερού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στρώματα COCO-MAT κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, βιολογικά και τοπικά σαπούνια, καθημερινή συγκομιδή από τα τοπικά προϊόντα του βιολογικού οπωρώνα μέσα στο αγρόκτημα και μια σειρά από Ελληνικά βιολογικά προϊόντα περιποίησης που ευθυγραμμίζονται με τη δέσμευση για βιωσιμότητα. 

Under the Linden Tree

Retreats  

Τα Retreat έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχουν μια αναζωογονητική εμπειρία. Η αιωνόβια φλαμουριά, που στέκεται ως ο axis mundi του καταφυγίου, προσκαλεί τους επισκέπτες να συνδεθούν με την ιστορία του νησιού. Με το έντονο φυσικό του στοιχείο και  την χαλαρωτική ενέργεια που περιβάλλει την ιδιοκτησία, το "Under the Linden Tree" αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τη φιλοξενία yoga & nature retreats όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό και τη μητέρα γη. 

"Under the Linden Tree": Μεσσαριά, Τήνος, Κυκλάδες, Ελλάδα 
https://underthelindentree.com/ | E: info@underthelindentree.com 

"Sky House Villa"

Sky House Villa

To "Sky House Villa" είναι μια πολυτελής βίλα 4 υπνοδωματίων, που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει έως και 8  άτομα. Χτισμένη στις πλαγιές του βουνού κατά μήκος της δυτικής ακτής του νησιού της Τήνου, προσφέρει απεριόριστη θέα προς στον Αιγαιοπελαγίτικο ορίζοντα, τα ηλιοβασιλέματα και τα γειτονικά νησιά Σύρο, Κύθνο και Γυάρο.

Sky House Villa

Το "Sky House" βρίσκεται σε έκταση 1,5 στρεμμάτων, όπου το σπίτι και οι κήποι συνδυάζονται με το τοπίο. Η βίλα διαθέτει 2 χώρους καθιστικού που ρέουν μεταξύ τους, βιβλιοθήκη, πλήρως εξοπλισμένη, ευρύχωρη κουζίνα, βιβλιοθήκη, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, 2 υπαίθριες τραπεζαρίες & μπάρμπεκιου, 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, πλυσταριό, κεντρική θέρμανση & 2 τζάκια, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, προαιρετική καθημερινή υπηρεσία & οικονόμος στο σπίτι, κήπος & πισίνα, δωρεάν χώρος στάθμευσης & πανοραμική θέα στη θάλασσα. 

Sky House Villa

Βιωσιμότητα

Το "Skyhouse Tinos" δεσμεύεται να περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα του μέσω της χρήσης ηλιακής ενέργειας  και της υπεύθυνης διαχείρισης του νερού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στρώματα COCO-MAT κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, βιολογικά και τοπικά σαπούνια, καθημερινή συγκομιδή από τα τοπικά  προϊόντα του βιολογικού οπωρώνα από το "Under The Linden Tree", Ελληνικά βιολογικά προϊόντα περιποίησης  που ευθυγραμμίζονται με τη δέσμευση για βιωσιμότητα, ακόμη και φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.  

"Skyhouse Tinos": Καρδιανή, Τήνος, Ελλάδα
https://www.skyhousetinos.com/ | info@skyhousetinos.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.