Όταν η Μαρία Κλήμη αντίκρισε μια παλιά μονοκατοικία του 1920 στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, συνειδητοποίησε πως ήταν η ιδανική για να στεγάσει το "μαγαζάκι" που πάντα έλεγε να φτιάξει. Ένα όμορφο boutique restaurant, με κομψά στρωμένα τραπέζια μπροστά στις μεγάλες τζαμαρίες, όπου η ίδια υποδέχεται τους πάντες σαν φιλόξενη οικοδέσποινα και την ίδια στιγμή μαγειρεύει μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα με χαρακτήρα και προσωπικότητα.
Η καρδιά της χτυπά για τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες τόσο από την Ήπειρο όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα, που γίνονται η ιδανική βάση για γεύσεις φινετσάτες και ξεχωριστές. Το signature δικό της παστίτσιο με ντόπιες μακαρούνες, κιμά προβατίνας και σάλτσα μορνέ, το πολύ ξεχωριστό "τραβηχτό" χοιρινό στη γάστρα με πουρέ φασολάδας και τηγανητά ρεβίθια, και άλλα πολλά που παντρεύουν την παράδοση με τη μοντέρνα αντίληψη και ετοιμάζονται στην ανοιχτή κουζίνα του μαγαζιού.
Στο παιχνίδι της γεύσης συμμετέχει επίσης ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υπογράφει τέσσερις σπεσιαλιτέ του καταλόγου, ενώ μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες μικρών οινοποιείων της Ελλάδας, καθώς και μια λαμπερή συλλογή από εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χώρας μας συμπληρώνουν την εικόνα. Για όλους αυτούς τους λόγους οι εραστές της γεύσης λένε τα καλύτερα για "Το μαγαζάκι που λέγαμε", κι εσείς δεν έχετε παρά να το ανακαλύψετε σε κάποια χειμωνιάτικη εξόρμησή σας στα πανέμορφα Ιωάννινα.
Εθνικής Αντιστάσεως 44, Ιωάννινα, 6948187769, tomagazakipoulegameioannina.gr, FB: Το μαγαζάκι που λέγαμε Boutique Restaurant