Το "Avant Mar" δένει στην Πάρο και φέρνει μαζί του το "Matsuhisa"

Μία πεντάστερη άφιξη στρέφει το ταξιδιωτικό όσο και το γαστρονομικό ενδιαφέρον στη Νάουσα.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο

Μία ακόμη σημαντική ξενοδοχειακή πινέζα αποκτά ο καλοκαιρινός χάρτης της Πάρου, καθώς το 5* "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, φέρνοντας παράλληλα για πρώτη φορά στο νησί το κορυφαίο εστιατορικό brand name που ακούει στο όνομα "Matsuhisa".

Άφιξη 5 αστέρων στη Νάουσα

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού "Avant Garde" αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του μία ανάσα από τη θάλασσα, το "Avant Mar" απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και  38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 2

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 1

Η θαλασσινή αύρα και η αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού αποτυπώνονται σε κάθε έκφανση του ξενοδοχείου, με την αρχή να αποτελεί το λογότυπό του - εμπνευσμένο από το αλμυρίκι (χαρακτηριστικό δέντρο των παραλιών των Κυκλάδων και της Μεσογείου). Από εκεί αντλείται και η χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. 

Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του "Avant Mar" συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Focus στη γεύση με επίκεντρο το "Matsuhisa"

Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu και σε συνδυασμό με τη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου, το "Matsuhisa" εμπλουτίζει τη γαστρονομική εμπειρία στο νησί, προσθέτοντας fine dining και fusion στοιχεία. 

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 4

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 3

Το διεθνές brand "Matsuhisa" αναλαμβάνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τη γνωστή Nobu-Style κουζίνα, που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού. Με τη μαγευτική θέα να απλώνεται στο Αιγαίο και με ατμόσφαιρα που ισορροπεί στην απέριττη πολυτέλεια και την απλότητα, εγγυάται ένα ταξίδι στα άδυτα της φιλοσοφίας του διάσημου σεφ-restaureur, που υπηρετεί άψογα και νόστιμα τις σύγχρονες, υψηλές απαιτήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο executive chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του "Avant Mar". Δίπλα στο κύμα και με θέα το Αιγαίο, το all-day restaurant υπηρετεί τo κόνσεπτ του bistronomy, με κλασικά πιάτα να προσεγγίζονται με σύγχρονη ματιά αλλά και τη δημιουργικότητα του σεφ Κατσάνου. Ο τελευταίος τιμά τα ντόπια υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς, με απώτερο σκοπό γεύματα-φόρο τιμής στις ελληνικές και κυκλαδίτικες γεύσεις. 


Info

Avant Mar
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος
www.avantmar.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
16/05/2024

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.