Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με 106 ημερήσια και βραδινά δρομολόγια για Χανιά και Ηράκλειο.

Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη

Ανακαλύψτε νέους προορισμούς, κρητικές γεύσεις, χωριά ξεχασμένα στο χρόνο και βραβευμένες παραλίες με την ANEK LINES, αφού για άλλη μια χρονιά τα δρομολόγιά της μας μεταφέρουν άνετα και οικονομικά στην Κρήτη. Φέτος, ενισχύει τα δρομολόγιά της, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με 106 ημερήσια δρομολόγια σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για τη γραμμή των Χανίων και του Ηρακλείου.

Ταξιδέψτε, στα Χανιά στα Σεϊτάν Λιμάνια και το Κεδρόδασος, ενώ συνεχίζοντας προς το Ρέθυμνο κολυμπήστε στην Τριόπετρα και τις Λίγκρες. Αν επισκεφτείτε το Ηράκλειο πηγαίντε στο Αγιοφάραγγο με την βοτσαλωτή παραλία και τις σπηλιές, όπου ζούσαν ασκητές, το Μάρτσαλο, που υπήρξε λιμάνι των Μινωιτών και την Ελυγιά, με την άγρια αλλά φιλόξενη αμμουδιά.

Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη - εικόνα 1

Επιπλέον, η ANEK LINES, έχοντας περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μετατρέπει το ταξίδι σας σε μια συνολική εμπειρία, αφού στο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», το πλοίο που έλαβε το σήμα «We do local», μπορείτε να δοκιμάσετε ποιοτικά προϊόντα με άρωμα Κρήτης και στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» θα σερφάρετε αδιάκοπα με το αναβαθμισμένο WiFi Onboard, μια υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο επόμενο διάστημα σε όλο το στόλο της ANEK LINES.

Με πακέτα προσφορών που ξεκινούν από 76€ το άτομο με ΙΧ, αν κλείσετε το εισιτήριό σας με την ANEK LINES από και προς Πειραιά για Χανιά και Ηράκλειο, κερδίζετε 30% έκπτωση στις καμπίνες όλων των κατηγοριών, το τέταρτο εισιτήριο δωρεάν σε τετράκλινη καμπίνα, 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής και έως 20% έκπτωση για τα μέλη της ΑΝΕΚ Smart και τα Ι.Χ. οχήματά τους στη γραμμή Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες 210-4197400, www.anek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.