Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο

Μία νέα ταξιδιωτική ιδέα μας δείχνει τις ομορφιές της Αθήνας πάνω σε δύο τροχούς.

Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο

Μία νέα ταξιδιωτική ιδέα, τις ξεναγήσεις με ποδήλατα, προτείνει η Δανή Monique van Hulst που με τα bike tours και cycling holydays του «Lets Meet in Athens» μας δείχνει τις ομορφιές της Αθήνας πάνω σε δύο τροχούς. Οι ξεναγήσεις αυτές αποτελούν ένα πολύ καλό σημείο έναρξης για τους επισκέπτες της πόλης και λειτουργούν ως σχεδιάγραμμα για τις επόμενες περιηγήσεις τους.

Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο - εικόνα 1

Η Monique van Hulst έχοντας τότε μία οκταετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και μαγεμένη από την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, ξεκίνησε το εγχείρημα «Lets Meet in Athens» βασισμένο στην αγάπη της για την ποδηλασία. Όπως δηλώνει η ίδια το καλύτερο κομμάτι της δουλείας είναι η διεπαφή της με τους ανθρώπους και η ανάδειξη της Αθήνας. Λόγω των καταβολών της εστιάζει σε Δανούς και Βέλγους πελάτες, συνεργάζεται με τουριστικούς πράκτορες και μικρά τουριστικά γραφεία αλλά έχει και άμεση πελατεία μέσω διαδικτυακών κρατήσεων. Η επιχείρηση αυτή μετρά ήδη τρία χρόνια ζωής και έχει επεκταθεί, πλέον πλαισιώνεται από μία ομάδα Δανών, Ελλήνων και Γερμανών, ατόμων που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους πελάτες.

Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο - εικόνα 2

Οι καθημερινές διαδρομές δίνουν στους επισκέπτες μία γεύση των σημαντικότερων σημείων της πόλης αλλά παράλληλα τους συστήνουν και λιγότερο γνωστές αλλά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Οι ποδηλάτες-επισκέπτες περνούν από την Πλάκα, τον δαιδαλώδη Εθνικό Κήπο, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, την πολύχρωμη συνοικία του Ψυρρή και φυσικά το Μοναστηράκι. Οι περιηγήσεις συνεχίζονται στον πολύβουο δρόμο της Ευριπίδου, τα Αναφιώτικα, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης και τη Βαρβάκειο Αγορά. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν στάσεις για φαγητό, καθ’όλα ελληνικό, επίσης υπάρχουν προτάσεις για ψώνια σε Βαρβάκειο, Κολονάκι και Μοναστηράκι που καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι ξεναγήσεις γίνονται στα Αγγλικά, Δανικά και Γερμανικά.

Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο - εικόνα 3

INFO
Διεύθυνση: Τουρναβίτου 8, Ψυρρή
Τηλ: +306987049732
E-mail: info@meetinathens.eu
Site: http://www.meetinathens.eu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.