21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία

Το τριήμερο της μεγάλης απόδρασης πλησιάζει και αν ανήκετε στη μεγάλη φυλή των ταξιδευτών της τελευταίας στιγμής συγκεντρώσαμε 21 ξενοδοχεία για κάθε γούστο και budget σε αγαπημένους προορισμούς της εποχής.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία

Το τριήμερο της μεγάλης απόδρασης πλησιάζει και αν ανήκετε στη μεγάλη φυλή των ταξιδευτών της τελευταίας στιγμής συγκεντρώσαμε 21 ξενοδοχεία για κάθε γούστο και budget σε αγαπημένους προορισμούς της εποχής.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 1

Moni Emvasis, Μονεμβασιά
Οι τρεις σουίτες του «Moni Emvasis» που βρίσκεται στην αρχή του κεντρικού στενού του Κάστρου της Μονεμβασιάς συνδυάζουν την ξεχωριστή αίσθηση του μεσαιωνικού κτιρίου με υπέροχη θέα και πολυτέλεια. Το τζάκι, το υδρομασάζ και η χρωματοθεραπεία οδηγούν την ξεκούραση σε άλλα επίπεδα. Οι τιμές ξεκινούν από € 159.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 2

Ilion Traditional Hotel, Ναύπλιο
Στο κέντρο της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου – πίσω από την Πλατεία Συντάγματος – και συγκεκριμένα στο ανακαινισμένο αρχοντικό του πρώτου δημάρχου της πόλης που χτίστηκε το 1600, το «Ilion Traditional Hotel» προσφέρει art deco πολυτέλεια σε μεγάλα δωμάτια με όμορφες αντίκες και εντυπωσιακές ζωγραφιές στα κεφαλάρια των κρεβατιών. Highlight η προεδρική σουίτα και κυρίως η θέα στο Μπούρτζι και το Παλαμήδι. Το standard δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από € 70.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 3

Μπελλαίικο, Στεμνίτσα
Προσεγμένος ξενώνας που στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο οίκημα του 17ου αιώνα, το «Μπελλαίικο» βρίσκεται σε άκρως προνομιακή θέση στο δάσος με υπέροχη θέα στην Στεμνίτσα και τα γύρω βουνά. Η διακόσμηση είναι λιτή, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και προσωπικότητα. Must το πολύ καλό πρωινό με τις σπιτικές νοστιμιές. Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από € 80.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 4

Art Mainalon Hotel, Βυτίνα
Στο κέντρο της Βυτίνας, το πλήρως ανακαινισμένο «Art Mainalon» στέκεται γοητευτικό και ατμοσφαιρικό με την ξεχωριστή ’70s αισθητική του και τις vintage πινελιές. Άνετοι κοινόχρηστοι χώροι, μία πανέμορφη ανοιχτή πισίνα και το εστιατόριο «Δειπνοσοφιστές» συμπληρώνουν ιδανικά το σύνολο. Το δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από € 90.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 5

Ξενώνας Γόρτυς, Ελληνικό
Πέτρινος ξενώνας στο Ελληνικό Αρκαδίας που στεγάζεται σε πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό του 1900, το «Γόρτυς» περιβάλλεται από γραφικό κήπο με γκαζόν ενώ έχει νεανική ατμόσφαιρα και μίνιμαλ διακόσμηση στα δωμάτια. Πανέμορφη η αίθουσα πρωινού με την βιβλιοθήκη, το τζάκι και τις ταπετσαρίες σε ύφος γαλλικής εξοχής. Το δίκλινο δωμάτιο από € 65.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 6

Alkyon Resort Hotel & Spa, Βραχάτι
Ιδανικό για οικογενειακές και value for money διακοπές, το «Alkyon Resort Hotel & Spa» στο Βραχάτι Κορινθίας δημιούργησε το φθινοπωρινό πακέτο Wellbeing που προσφέρει ελληνικό πρωινό και δείπνο σε μπουφέ με τις γευστικές δημιουργίες του σεφ Σαμουήλ Κατσίνη, δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου και ειδική τιμή στις θεραπείες του Spa Center, δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών και πολλές παροχές για τους μικρούς επισκέπτες (παιδότοπος,παιδική χαρά κ.α.) σε τιμές από € 110.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 7

Kυρίμαι, Γερολιμένας
Βoutique hotel σε αναπαλαιωμένο κτίριο του 1870 που βρίσκεται πάνω στην θάλασσα στον Γερολιμένα της Λακωνικής Μάνης. Αυτό είναι το ξακουστό «Κυρίμαι» που έχει χαρακτήρα και ιδιαίτερη αισθητική. Το πρωινό είναι ενισχυμένο με ντόπια προϊόντα και γεύσιες ενώ η θέα από την πισίνα προς τον βράχο του Κάβο Γκρόσο «μετράει». Για το τριήμερο η τιμή του classic δίκλινου δωματίου είναι στα € 110.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 8

Elite City Resort, Καλαμάτα
Πολυτελές ξενοδοχείο στον παραλιακό δρόμο της ταχέως ανερχόμενης Καλαμάτας. Το μίνιμαλ ύφος των άνετων – και προσφάτως ανακαινισμένων - δωματίων σε συνδυασμό με τις πλούσιες παροχές δίνουν τον τόνο. Highlight το funky εστιατόριο «Yiamas Gastro Bar» με τις ψαγμένες μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις του. Το standard δίκλινο ξεκινά από € 90.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 9

Εύχαρις Φιλόξενον, Φενεός
Προσεγμένος ξενώνας στην άκρη του χωριού Φενεός στην ορεινή Κορινθία, το Εύχαρις Φιλόξενον βρίσκεται μέσα στο πράσινο, εξασφαλίζοντας απόλυτη ησυχία. Για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, οι τιμές για standard διαμέρισμά ξεκινάνε από € 100 με ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνουν πρωινό με ντόπια προιόντα, απεριόριστη κατανάλωση ροφημάτων, αυτόνομη θέρμανση και τζάκι.

ΠΗΛΙΟ

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 10

Agapitos Villas & Guesthouses, Μούρεσι
Μία ανάσα από το ξακουστό Παπά Νερό του Πηλίου και με υπέροχη πανοραμική θέα προς την παραλία, ο πλήρως ανακαινισμένος παραδοσιακός ξενώνας Agapitos Villas & Guesthouses διαθέτει από δωμάτια σε country ύφος μέχρι άνετες σουίτες. Σταθερές αξίες η προσεγμένη επίπλωση, ο πλήρης εξοπλισμός και το καλό ελληνικό πρωϊνό και οι προσεγμένες γεύσεις στο εστιατόριο «El». Τιμή δίκλινου από € 90.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 11

Nύμφες, Τσαγκαράδα
Στην Τσαγκαράδα Πηλίου - στον δρόμο προς Μυλοπόταμο - βρίσκονται οι «Νύμφες» που αποτελούνται από 4 αυτόνομες και λιτές κατοικίες μέσα σε πλακόστρωτο κήπο με όμορφη θέα που φτάνει μέχρι την θάλασσα. Κάποιες έχουν κρεβάτι σε σοφίτα και κάποιες άλλες αυτόνομη κρεβατοκάμαρα ενώ όλες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές και ενεργειακό τζάκι. Η τιμή του standard δωματίου ξεκινά από € 75.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 12

Pelion Resort, Πορταριά
Θυμίζοντας πηλιορείτικο χωριό - με κήπο και πλακόστρωτα μονοπάτια σε ήσυχη περιοχή με πυκνή βλάστηση, το «Pelion Resort» στην Πορταριά αποδεικνύεται μια καλή και family friendly επιλογή με τους ωραίους κοινόχρηστους χώρους του. Στα συν η όμορφη θέα προς την Μακρινίτσα και ο πλούσιος πρωινός μπουφές. Το standard δίκλινο ξεκινά από € 80 ενώ το δίκλινο με τζάκι από € 95.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 13

6 Κλειδιά, Άφησσος
Στις παλιές εγκαταστάσεις ενός καρνάγιου στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου, τα «6 Κλειδιά» ισορροπούν με άνεση ανάμεσα στο νεανικό fun και την υψηλή αισθητική ενός παραθαλλάσιου boutique hotel. Highlight το βραβευμένο ομώνυμο εστιατόριο που διακρίνεται με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους. Τα δωμάτια έχουν ένα classy ρομαντικό ύφος και έχει το καθένα την δική του βεράντα-αυλή που καταλήγει στη θάλασσα. Προσφορά για το τριήμερο της 28ης τρεις διανυκτερεύσεις με € 480 ή τέσσερις με € 560.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 14

Valis Resort Hotel, Αγριά
Λίγο έξω από τον Βόλο, πάνω στη θάλασσα, το Valis Resort Hotel εμπλουτίζει τη διαμονή με πολλές παροχές για τους μικρούς επισκέπτες, όπως δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών και Kids Club με δημιουργική απασχόληση, ενώ εκπτώσεις και ειδικά πακέτα χαλάρωσης ισχύουν στο spa με την εσωτερική πισίνα. Οι τιμές ξεκινάνε από € 120 ανά ημέρα.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 15

Elatos Resort & Health Club, Αγόριανη
Στο ελατοσκέπαστο σκηνικό της Αγόριανης, τα πολυτελή chalet του «Elatos Resort & Health Club» προσφέρουν ησυχία καθώς βρίσκονται στα όρια του εθνικού δρυμού του Παρνασσού. Τα δωμάτια είναι ανεξάρτητα με τζάκι, βεράντα και country style αισθητική ενώ στα συν είναι το εστιατόριο με την πολύ καλή θέα, η εσωτερική πισίνα και το γυμναστήριο. Τα πακέτα προσφορών για την 28η Οκτωβρίου αφορούν τετραήμερη διαμονή για 4 ενήλικες και 1 παιδί με € 980 ή διήμερη διαμονή για 2 ενήλικες και 1 παιδί με € 560 σε Classic Chalet

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 16

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης, Αγόριανη
Οικογενειακό, ρουστίκ ξενοδοχείο, πεντακάθαρο, φιλόξενο και με θέα στο γραφικό χωριό. Αυτό είναι το «Μπαλκόνι της Αγόριανης». Στα συν το πρωινό με τις σπιτικές μαρμελάδες, τις ξακουστές πίτες της Ευμορφίας και το ζυμωτό ψωμί, όπως επίσης και η πολύ καλή κρεατοφαγική ταβέρνα του ισογείου. Το κλασικό δίκλινο δωμάτιο με θέα στο βουνό είναι στα € 50.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 17

Alexandros Guesthouse, Αράχοβα
Πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Αράχοβας, το «Alexandros Guesthouse» διαθέτει δωμάτια και σουίτες με προσεγμένη ρουστίκ διακόσμηση, τζάκι, ντους με υδρομασάζ, χαμάμ και θέα στο βουνό ενώ μπορεί να γίνει άνετα ορμητήριο για τις βόλτες σας στα γραφικά δρομάκια του χωριού. Το deluxe δίκλινο ξεκινά από € 90.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 18

Το Αρχοντικό της Ευανθίας, Καστριώτισσα
Στην άκρη της γραφικής πλατείας του χωριού της Καστριώτισσας, «το Αρχοντικό της Ευανθίας» ατενίζει τις καταπράσινες πλαγιές των Βαρδουσίων. Τα δωμάτια έχουν μικρά μπαλκονάκια με ωραιότατη θέα ενώ στο ισόγειο λειτουργεί παραδοσιακή ταβέρνα με σαφή ροπή προς τα καλά κρέατα. Η τιμή του δίκλινου είναι στα € 65, ενώ για τους αναγνώστες του «α» υπάρχει έκπτωση 8%.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 19

Πάνδοκος Γη, Μυρίκη
Η «Πάνδοκος Γη» (6932999922) είναι ένα φιλόξενο ησυχαστήριο στην Μυρίκη Ευρτανίας που βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στο δάσος που προσφέρεται για όσους αρέσκονται για διακοπές κυριολεκτικά μέσα στη φύση. Σε κοντινή απόσταση από το Καρπενήσι έχει υπέροχη θέα στα βουνά. Δίκλινο από € 55.

CITY BREAK, BOYNO Ή ΝΗΣΙ;

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 20

Mediterranean Palace, Θεσσαλονίκη
Μια ανάσα από τα Λαδάδικα, το πολυτελές «Mediterranean Palace» ενώνει επιτυχημένα την νεοκλασική αρχιτεκτονική με την βικτοριανή και μπελ επόκ διακόσμηση. Εντυπωσιακός ο χώρος υποδοχής, μεγάλα και πολυτελώς επιπλωμένα τα δωμάτια. Δίκλινο από € 170.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 21

Nikopolis Hotel Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το πολυτελές Nikopolis Hotel Thessaloniki αναπτύσσεται με επίκεντρο την εντυπωσιακή κεντρική πισίνα. Νέος πόλος έλξης της πόλης είναι το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Dome, με εντυπωσιακή διακόσμηση και γεύσεις με έμφαση στα ποιοτικά κρεατικά και τα λαχανικά από το ιδιόκτητο μποστάνι. Για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, τιμές από € 138 ανά ημέρα με χρήση των εγκαταστάσεων του spa.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 22

Marpessa, Αγρίνιο
Μέλος του δικτύου «Historic Hotels of Europe», το βραβευμένο «Marpessa» στο Αγρίνιο μοιράζεται ανάμεσα σε ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο του 1928 και ένα νεόδμητο κτίριο με το οποίο επικοινωνεί εσωτερικά. Το all-day «Bistro17» αποτελεί meeting point, ενώ το πλήρως εξοπλισμένο «9 Limnes Hammam & Spa» προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του «α» για το τριήμερο με standard δίκλινο δωμάτιο στα € 88 και ελεύθερη είσοδο στις εγκαταστάσεις του spa

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 23

Grand Forest Metsovo, Μέτσοβο
Πεντάστερο ξενοδοχείο απλωμένο επιβλητικά σε μια πλαγιά με μοναδική θέα στο Μέτσοβο και τις κορυφές της Πίνδου, το «Grand Forest Metsovo» είναι ένα ορεινό resort υψηλού επιπέδου. Οι κοινόχρηστοι χώροι μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εστιατόριο, μπαρ, lobby café με τζάκι και spa με εσωτερική πισίνα. Τα δωμάτια είναι επενδεδυμένα με ζεστό, σκουρόχρωμο ξύλο ενώ στα μεγάλα μπάνια κυριαρχεί το μάρμαρο. Το standard δίκλινο ξεκινά από € 140.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 24

Αρχοντόπετρα Suites & Spa
Στην είσοδο του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας, το Αρχοντόπετρα Suites & Spa χαρίζει υπέροχη θέα μέχρι το όρος Τριανταφυλλιά και το Αγρίνιο και στις 32 βουνοκορφές που μεσολαβούν. Το spa του ξενοδοχείου, που εμπνέεται από το φαράγγι του Πάντα Βρέχει, διαθέτει πισίνα με καταρράκτη και σύστημα αντίθετης ροής, σάουνα και γυμναστήριο, ενώ οι τιμές για την 28η Οκτωβρίου ξεκινάνε από € 70 ανά ημέρα για standard δωμάτιο και από € 120 για σουίτα.

21 προτάσεις για last minute 28η Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία - εικόνα 25

Antzi Studios, Αίγινα
Συγκρότημα στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας με τέσσερα κτίρια που αγκαλιάζουν την όμορφη πισίνα. Όλα τα δωμάτια του Antzi Studios διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ενώ κάποια έχουν διακριτικές μοντέρνες ποπ πινελιές. Στα συν το πρωινό με τα σπιτικά εδέσματα, όπως επίσης και το αδελφό εστιατόριο «Νώντας» σε κοντινή απόσταση. Το standard studio ξεκινά από € 45, ενώ αν γίνει κράτηση για τρεις διανυκτερεύσεις έχετε δώρο μία βόλτα με άλογα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.