Διακοπές last minute

Ολοκαίνουργιες μονάδες στα νησιά, ξενοδοχεία που δίνουν έμφαση στη γαστρονομία, πολυτελείς αλλά και value for money επιλογές σε θάλασσα και βουνό. Όπως κι αν ονειρεύεστε τις φετινές διακοπές, εμείς σκανάρουμε το τοπίο και σας δίνουμε ιδέες ποιοτικής διαμονής για κάθε στιλ.

Διακοπές last minute

Ολοκαίνουργιες μονάδες στα νησιά, ξενοδοχεία που δίνουν έμφαση στη γαστρονομία, πολυτελείς αλλά και value for money επιλογές σε θάλασσα και βουνό. Όπως κι αν ονειρεύεστε τις φετινές διακοπές, εμείς σκανάρουμε το τοπίο και σας δίνουμε ιδέες ποιοτικής διαμονής για κάθε στιλ.

Παρεΐστικα και οικογενειακά

Διακοπές last minute - εικόνα 1
«Elatos Resort & Health Club», Αγόριανη

Στις πανέμορφες πλαγιές του Παρνασσού και συγκεκριμένα στην Αγόριανη, το Elatos Resort & Health Club υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές κυριολεκτικά μέσα στη φύση. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, σε ιδανικό σημείο για ορεινές αλλά και παραλιακές εξορμήσεις, διαθέτει 39 πολυτελή αυτόνομα chalets φινλανδικού τύπου που έχουν ως κέντρο τους το Club House στο οποίο θα βρείτε πισίνα, εστιατόριο, παιδότοπο και γυμναστήριο. Από τις 29/7 έως τις 4/9 θα υπάρχει καθημερινό δωρεάν πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων στη φύση. Εκμεταλλευτείτε τα πακέτα προσφορών δύο ατόμων σε chalet με ημιδιατροφή, είτε με 7 διαν/σεις στα € 910, είτε με 3 στα € 420. Η διαμονή για ένα παιδί έως 10 ετών είναι δωρεάν (2234061162).

Στις παρυφές του Φενεού Κορινθίας, σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Δόξα, ο ξενώνας Εύχαρις Filoxenon προσφέρει μεγάλη γκάμα φυσιολατρικών δραστηριοτήτων. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για 5 διαν/σεις δύο άτομα σε ξύλινη μεζονέτα ή πέτρινη σουίτα με € 280 με πρωινό. (2747770300).

Το νέο ξενοδοχείο Kleio Resort & Spa στο Αμύνταιο αποτελεί την πιο ξεχωριστή πρόταση διαμονής για εκδρομές στην πανέμορφη το καλοκαίρι περιοχή. Καλό εστιατόριο («Δέκα»), ατμοσφαιρικό spa, παιδότοπος. Προσφορά για τους αναγνώστες του «α», δίκλινο τον Αύγουστο στα € 50 με πρωινό (2386020200).

Διακοπές last minute - εικόνα 2
«Alkyon Resort Hotel & Spa», Βραχάτι

Ιδανικό για οικογενειακές και value for money διακοπές στο Βραχάτι Κορινθίας, το Alkyon Resort Hotel & Spa. Εντυπωσιακό spa, προγράμματα δημιουργικής παιδικής απασχόλησης και live μουσικές βραδιές. Το all-inclusive πακέτο ξεκινά από τα € 55 το άτομο σε standard δίκλινο, ενώ η διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών είναι δωρεάν (2741052010).

Το Aktaion Resort στο Γύθειο, με ευρύχωρα δωμάτια, bungalows και ωραίους κήπους, είναι ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές. Στα συν, η αμμουδιά της Σελινίτσας και τα προϊόντα παραγωγής τους στο εστιατόριο. Δίκλινο με θέα στη θάλασσα και πρωινό στα € 110 (2733029114).

Χτισμένο σε καταπράσινο κήπο, το Kontokali Bay στην Κέρκυρα, με δύο «δικές του» παραλίες και άπλετους κοινόχρηστους χώρους, είναι ιδανικό για οικογένειες. Standard δίκλινο με πρωινό από € 190 (2661099000).

Resort πολυτέλεια

Διακοπές last minute - εικόνα 3
«Aqua Blu Hotel + Spa», Κως

Το πεντάστερο Aqua Blu Hotel + Spa, στην όμορφη παραλία Λάμπη της Κω, διαθέτει σουίτες διαφόρων τύπων και φιλοσοφία adults only. Είναι από τους leaders στην κατηγορία του και μέλος των Small Luxury Hotels of the World και της Tresor Hotels & Resorts. Μια επίσκεψη στο Tamaris Spa θα σας μείνει αξέχαστη, ενώ το εστιατόριο «CUVeE» με τις δημιουργικές γεύσεις και τις ευφάνταστες ιδέες του Γιώργου Γραμματικόπουλου θα σας ταξιδέψει. Το πακέτο διαμονής στις σουίτες Pool Signature ή Pool Experience με πρωινό, έξτρα περιποιήσεις κατά την άφιξή σας και δείπνο για δύο στο εστιατόριο είναι στα € 475 την ημέρα (2242022440).

Επίσης στη Λάμπη, το ολοκαίνουργιο Diamond Deluxe ξεχωρίζει για τη μίνιμαλ διακόσμηση, την πολυτέλεια, αλλά και το φίνο ιταλικό εστιατόριό του. Το δίκλινο τον Αύγουστο ξεκινά από € 199 με 20% έκπτωση στις θεραπείες του Mazarin Health Spa (2242048835).

Το μίνιμαλ αισθητικής Kos Aktis Art Hotel στην πόλη της Κω είναι ένα new age ξενοδοχείο με urban στιλ και θέα μέχρι τα παράλια της Τουρκίας. Το δίκλινο με πρωινό από € 152 (2242047200).

Ιστορικό, εμβληματικό και πολυτελές all-suite hotel, το Grande Albergo delle Rose συνεχίζει μετά την τελευταία ανακαίνισή του να γράφει ιστορία σε μια εξαιρετική τοποθεσία μεταξύ κέντρου και παραλίας. Οι τιμές για τις σουίτες τον Αύγουστο ξεκινούν από τα € 300 (2241097400).

Διακοπές last minute - εικόνα 4
«Eagles Palace», Χαλκιδική

Σε υπέροχη τοποθεσία και με όλες τις ανέσεις το Eagles Palace, μια ανάσα από την Ουρανούπολη στη Χαλκιδική, είναι ο ορισμός του πολυτελούς καλοκαιρινού ξενοδοχείου. Οι τιμές για τον Αύγουστο ξεκινούν από € 357 (2377031101).

Το πολυτελές Patmos Aktis Suites & Spa, στην παραλία του Γροίκου στην Πάτμο, με το βραβευμένο εστιατόριο «Apocalypsis» και το Anasa Wellness & Spa διαθέτει το deluxe room με πρωινό από € 263 (2247032800).

Στο κλασικό –και προσφάτως ανακαινισμένο– Electra Palace Resort στην Ιαλυσό της Ρόδου, μέσα στο πράσινο και πάνω στην παραλία, η τιμή δίκλινου τον Αύγουστο ξεκινά από τα € 174, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα all-inclusive (2241092521).

Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα ξενοδοχείο καταφέρνει να ανανεώνεται διαρκώς, το Skiathos Palace πάνω από τις θρυλικές Κουκουναριές προσφέρει το δίκλινο classic με θέα στη θάλασσα στα € 85 μέχρι 31/8. Δωρεάν διαμονή για το πρώτο παιδί έως 12 ετών (2427049700).

Το κομψό και άνετο Valis Resort Hotel στην Αγριά Βόλου διαθέτει φανταστική θέα. Δοκιμάστε το ανανεωμένο «Τσιπουράδικο» στο λιμανάκι και επισκεφθείτε την πλωτή εξέδρα του Pool bar. Δίκλινο με πρωινό τον Αύγουστο από € 90. Για τους αναγνώστες του «α», δώρο ένα μασάζ σώματος (2428097260-5).

Exclusive boutique στιλ

Στην Τζια, σε απόσταση αναπνοής από το Βουρκάρι, το Aigis Suites είναι ένα προσεγμένο all suites ξενοδοχείο με προσωπικότητα. Δύο άτομα στην exclusive suite «Ouranos» με ιδιωτική πισίνα, ρομαντικό δείπνο και δύο cocktails στο lounge με € 295 το άτομο ανά διανυκτέρευση (2288021825).

Οι τρεις σουίτες του Moni Emvasis μέσα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς συνδυάζουν την αίσθηση του μεσαιωνικού κτιρίου με υπέροχη θέα και πολυτέλεια. Από € 235 για δύο άτομα με πρωινό (2732062122).

Διακοπές last minute - εικόνα 5
«Desiterra Luxury Suites», Σαντορίνη

Νέα προσθήκη στο χάρτη της ξενοδοχειακής πολυτέλειας στη Σαντορίνη, το Desiterra Luxury Suites, με αυτόνομες κατοικίες σε απόσταση 2 χλμ. από τα Φηρά. Από € 250 (6932620293).

Ισορροπώντας επιτυχημένα ανάμεσα στην urban και τη resort αισθητική, το Belvedere στη Χώρα της Μυκόνου –που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του– αποτελεί εγγύηση για exclusive Mykonos style καταστάσεις. Δωμάτιο με θέα στον κήπο στα € 590 με πρωινό και δίσκο καλωσορίσματος-έκπληξη (2289025122).

Στο κομψό Rocabella στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, με το ανακαινισμένο spa, όπως επίσης και το εστιατόριο «Reeza» σε επιμέλεια του σεφ Γκίκα Ξενάκη, το δωμάτιο έρχεται στα € 440 με πρωινό, μασάζ και σαμπάνια κατά την άφιξη, ενώ ισχύουν διάφορες προσφορές (2289028930-1).

Διακοπές last minute - εικόνα 6
«Sesa Boutique Hotel», Κανάλι Πρέβεζας

Το μινιμαλιστικής αισθητικής Sesa Boutique Hotel είναι από τις περιπτώσεις που ανεβάζουν τον πήχη στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Στο εστιατόριο –είναι must προορισμός και για επισκέπτες– ο σεφ Κώστας Τερζούδης μαγειρεύει δημιουργικά και ελληνικά. Deluxe double room από € 159 με a la carte πρωινό (2682052705).

Ανακαλύψτε την πλούσια φύση της λίμνης Τριχωνίδας, το «πέλαγος» της Αιτωλίας, απολαμβάνοντας boutique διαμονή στο φινετσάτο Marpessa, το οποίο δίνει έμφαση και στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας. Προσφορά για τους αναγνώστες του «α»: € 80 το δίκλινο με σπιτικό ελληνικό πρωινό, και ελεύθερη είσοδο στο 9 Limnes Hammam & Spa για χρήση τζακούζι, χαμάμ και γυμναστηρίου (2641047500).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.