Ξενοδοχεία για Όσκαρ!

Η Βίκη Βαμιεδάκη κάνει focus σε ξενοδοχεία που πρωταγωνίστησαν σε σπουδαίες ταινίες με αφορμή το σχετικό top 10 της Trivago, του μεγαλύτερου site σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. 

Ξενοδοχεία για Όσκαρ!

Η Βίκη Βαμιεδάκη κάνει focus σε ξενοδοχεία που πρωταγωνίστησαν σε σπουδαίες ταινίες με αφορμή το σχετικό top 10 της Trivago, του μεγαλύτερου site σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Ξενοδοχεία για Όσκαρ! - εικόνα 1

1. Hotel de Paris (Μονακό)
Στο πολυτελέστατο grand palace «Hotel de Paris» του Μονακό καταφεύγει ο σούπερ ήρωας Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. στην ταινία «Iron Man 2», την ώρα που τα μονοθέσια της F1 πιάνουν τα 300.

2. Hotel Park Hyatt (Τόκιο)
Urban ρομαντισμός στο πανύψηλο «Park Hyatt» (φωτό) στο Τόκιο, όπου οι «Χαμένοι στη Μετάφραση» Μπιλ Μάρεϊ και Σκάρλετ Γιόχανσον ζουν μια θλιμμένη ιστορία αγάπης.

3. Grand Hotel Cabourg (Νορμανδία)
Το θρυλικό «Grand Hotel» στην ομώνυμη πόλη της Νορμανδίας παρουσιάζεται στην ταινία «Coco before Chanel» ως παλάτι – και όχι άδικα.

4. Hotel Giraffe (Νέα Υόρκη)
Το υπέροχο εργένικο διαμέρισμα του Mr Big στην ταινία «Sex and the City» είναι για την ακρίβεια η piano suite του ξενοδοχείο «Giraffe», στην καρδιά του Μανχάταν.

5. Hotel Relais Bourgondisch Cruyce (Βέλγιο)
Δίπλα στο κανάλι στο ιστορικό κέντρο της βελγικής Μπριζ, το ατμοσφαιρικό «Hotel Relais Bourgondisch Cruyce» με την αυθεντική ξύλινη πρόσοψη αποτέλεσε το καταφύγιο των Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίζον στην ταινία «Αποστολή στην Μπριζ».

6. Budapest Marriott Hotel (Ουγγαρία)
Το κλασικό Marriott της Βουδαπέστης επέλεξε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ως φόντο για να ξετυλίξει ο Έρικ Μπάνα τις σκηνές από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου στην ταινία «Munich».

7. Hotel 71 (Σικάγο)
Τη μητροπολιτική φουτουριστική ατμόσφαιρα που αναζητούσε ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν για τον «Σκοτεινό Ιππότη» του τη βρήκε στο «Hotel 71» και στη σουίτα του 39ου ορόφου.

8. Hotel de la Reconquista (Ισπανία)
Το άκρως ερωτικό και πολυτελές «Hotel de la Reconquista» στο Οβιέδο επέλεξε ο Γούντι Άλεν για να στεγάσει το ερωτικό τρίο Χαβιέ Μπαρδέμ, Σκάρλετ Γιόχανσον και Πενέλοπε Κρουζ στην ταινία «Vicky Cristina Barcelona».

9. Grandhotel Pupp (Τσεχία)
Το θρυλικό «Grandhotel Pupp» στο Κάρλοβι Βάρι μεταμφιέστηκε σε «Hotel Splendide» του Μαυροβουνίου για τις ανάγκες του τζεϊμσμποντικού «Casino Royale». Εκεί γυρίστηκε και το «Shanghai Knights» του Τζάκι Τσαν.

10. Hotel Regina (Παρίσι)
Στο ιστορικό «Hotel Regina» στην καρδιά του Παρισιού, απέναντι από το Λούβρο, ξαναθυμάται ο Ματ Ντέιμον μία από τις πολλές του ταυτότητες στην ταινία «The Bourne Identity».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.