Νέα απ' το Ελατοχώρι

Μόλις επιστρέψαμε από το χιονισμένο χωριό των Πιερίων, που τα τελευταία χρόνια κλέβει τις καρδιές των ski fans και σας δίνουμε updated tips. 

Νέα απ' το Ελατοχώρι

Μόλις επιστρέψαμε από το χιονισμένο χωριό των Πιερίων, που τα τελευταία χρόνια κλέβει τις καρδιές των ski fans και σας δίνουμε updated tips.

«Σεμέλη Resort»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 1

Απολαυστικό αφρόλουτρο και υδρομασάζ στην τεράστια μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου, με ατελείωτη θέα στο χιονισμένο ελατοδάσος, υπό το φως των κεριών κι ενώ το τζάκι σας σιγοτραγουδά… Βρίσκεστε σαφώς σε κάποια σουίτα του «Σεμέλη Resort» στο Ελατοχώρι κι ετοιμάζεστε για cocooning σε κάποιο ανάκλιντρο Guy Laroche, στη συνέχεια για μασάζ στο κομψό spa και αργότερα για ποτό στο ατμοσφαιρικό bar του ξενοδοχείου. Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν πετρόχτιστο τζάκι έπιπλα διάσημων σχεδιαστών και αντίκες (www.semeliresort.gr).

Σαλέ «North Selas»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 2

Αν βρεθείτε με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα κι ένα μπουκάλι Jagermeister (για σφηνάκια), dance ελληνικές και ξένες μουσικές στη διαπασών και το καμπανάκι να χτυπά δυνατά και να δίνει το σύνθημα γι’ άλλη μία πρόποση, τότε, ναι, είστε στο σαλέ του χιονοδρομικού «North Selas» και προφανώς δεν ενδιαφέρεστε γι’ άλλες συγκινήσεις. Ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Τοψικιώτης φροντίζει για την before και την after ski εμπειρία: πάρτι για όσους αγαπούν το χιόνι… στο φόντο!

Χιονοδρομικό

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 3

Το απόλυτο boutique χιονοδρομικό της χώρας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ελατοχώρι. Με συγκλονιστική θέα προς τον Όλυμπο, τις ακτές της Χαλκιδικής, τις κορυφογραμμές των Πιερίων, το Βέρμιο και την τεχνητή λίμνη του Βελβεντού, δεν απορείς που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πίστες. Το διθέσιο εναέριο lift (υπάρχουν και δύο συρόμενα) σε ανεβάζει μέχρι την πράσινη (εύκολη) «Ερατώ» και τη μαύρη (δύσκολη) «Κλειώ», ενώ ανάμεσα στις δέκα πίστες θα βρουν σίγουρα τη δική τους παιδιά, αρχάριοι, προχωρημένοι και snowboarders.

Ταβέρνα «Παλιό Σχολειό»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 4

Επιστροφή στην τάξη για κολατσιό; Κάπως έτσι νιώθεις όταν μπεις στην αίθουσα της ταβέρνας «Παλιό Σχολειό», στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του παλιού Ελατοχωρίου, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τους πάγκους να σε μεταφέρουν στην τάξη του δικού σου δημοτικού και τις άπειρες παιδικές ζωγραφιές (με αφιερώσεις στις μαμάδες) να κοσμούν τους τοίχους. Ζουμερά κρεατικά στη σούβλα και τη σχάρα, μαμαδίστικα μαγειρευτά, τοπικές πίτες και κλασικά μεζεδάκια θα σε χορτάσουν μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.