Ξενώνες για Βαλεντίνους

Ρομαντικά δωμάτια από πέτρα και ξύλο, τζάκια που σιγοτραγουδούν, αφράτα κρεβάτια και χουχουλιάρικοι καναπέδες με θέα σε μαγικά τοπία. Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως σας αξίζει, κλείνοντας ένα από τα ιδιαίτερα πακέτα που ακολουθούν.

Ξενώνες για Βαλεντίνους

Ρομαντικά δωμάτια από πέτρα και ξύλο, τζάκια που σιγοτραγουδούν, αφράτα κρεβάτια και χουχουλιάρικοι καναπέδες με θέα σε μαγικά τοπία. Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως σας αξίζει, κλείνοντας ένα από τα ιδιαίτερα πακέτα που ακολουθούν.

Πλειάδων Γη, Τρίκαλα Κορινθίας

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 1

Χτισμένο με οικολογικά υλικά σε μια έκταση 14 στρεμμάτων σε πανέμορφο φυσικό τοπίο. Οι άνετοι χώροι, οι πολλές παροχές και η μαγευτική θέα προς την οροσειρά της Ζήριας είναι μερικά από τα ατού, ενώ οι διακριτικές υπηρεσίες πολυτέλειας θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή σας (2743091137, www.pliadongi.gr).


Πακέτο
Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ειδικό πακέτο των € 180, που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε πολυτελή σουίτα, πρωινό στο δωμάτιο, ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του spa, δύο ημίωρες συνεδρίες χαλαρωτικού μασάζ, candle light dinner για 2 άτομα στο εστιατόριο «Ωρίωνας», βραδινή υπηρεσία δωματίου με σοκολατάκια, αναχώρηση από το δωμάτιο στις 4 μ.μ. (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Ξενώνας Ιλάκια, Νέα Φιγαλεία Ηλείας

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 2

Μακριά από την πολυκοσμία των κλασικών χειμερινών θερέτρων, στο άγνωστο χωριό Νέα Φιγαλία της ηµιορεινής Ηλείας, ο ξενώνας είναι ιδανικός προορισμός για κοντινές αποδράσεις έξω από τα συνηθισμένα. Στο ανακαινισμένο αρχοντικό του 1860 τα ζεστά, φωτεινά δωμάτια με το τζάκι δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα (2625041366, www.ilakia.gr).

Πακέτο
Ανάψτε το τζάκι, απολαύστε δίπλα το πρωινό σας ή το βραδινό κρασί (προσφορά του ξενώνα) και νιώστε την αυθεντική φιλοξενία του χωριού. Το ρομαντικό πακέτο κοστίζει € 65 τη βραδιά για δύο άτομα, με πρωινό κι ένα μπουκάλι κρασί. Η ίδια τιμή ισχύει για όσα ζευγάρια γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο το σαββατοκύριακο πριν ή μετά τις 14/2.

Ξενώνας Ταλετόν, Ξηροκάμπι Λακωνίας

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 3

Στους πρόποδες του Ταϋγέτου, ο ξενώνας «Ταλετόν» με τα κομψά δωμάτια και τις ατμοσφαιρικές διώροφες σουίτες –όλα χτισμένα με οικολογικές προδιαγραφές και διακοσμημένα σε γήινα χρώματα– είναι μια ιδιαίτερη πρόταση και ιδανική βάση για φυσιολατρικές εκδρομές. Κρατήσεις μέχρι 6/2 (2731035150, www.taleton.gr).

Πακέτο
Ο ξενώνας προσφέρει ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, από την Παρασκευή 10 μέχρι και την Κυριακή 12/2, πακέτο στην τιμή των € 120. Περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, δείπνο με παραδοσιακά προϊόντα το Σάββατο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Δώρο η τρίτη διανυκτέρευση, της Κυριακής, και δυνατότητα αναχώρησης τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Philothea Guest House, Δροσοπηγή Μάνης

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 4

Η θέα από τις όμορφες, πέτρινες αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες του ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, θαλασσινή και μαζί βουνίσια, ανοίγεται στη δαντελωτή ακτογραμμή της Ανατολικής Μάνης, από το Γύθειο μέχρι τον Κότρωνα. Ανάψτε το τζάκι και τα κεριά, βάλτε στα ποτήρια κόκκινο κρασί, βουλιάξτε στο τζακούζι και αφεθείτε… (6948729197, www.philothea.gr)

Πακέτο
Το πακέτο του ξενώνα για τον Άγιο Βαλεντίνο κοστίζει € 199 για 4 ημέρες και 3 διανυκτερεύσεις (μπορεί να αφορά μέχρι και 5 άτομα). Κάθε κατοικία επιφάνειας 55-65 τ.μ. διαθέτει ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μπάνιο με τζακούζι, σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι και δύο κτιστούς καναπέδες-κρεβάτια, ακόμη ένα μπάνιο με ντουσιέρα και βεράντα με πανοραμική θέα.

Kastanea House & Bar, Άγιος Νικόλαος Ευρυτανίας

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 5

Ένα άκρως ερωτικό τριήμερο έχει ετοιμάσει το «Kastanea House & Bar» στο πανέμορφο χωριό Άγιος Νικόλαος στην Ευρυτανία, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Προσφέρει διαμονή για δύο άτομα σε σουίτα με τζάκι, με πρωινό και δώρο μια φιάλη Prosecco, στην τιμή των € 160. Η προσφορά ισχύει για δυο διανυκτερεύσεις, την Δευτέρα 13/02 και την Τρίτη 14/02. Ο ξενώνας έχει βιοκλιματική αρχιτεκτονική, φτιαγμένο από πέτρα και οξειδωμένο μέταλλο. Καφέ αποχρώσεις σε έμμεσο και αινιγματικό φωτισμό, αποπνέουν αίσθηση minimal mountain chic. Υπαινικτικό design και βιομηχανική αφαίρεση, ευφυής εργονομία. Διάδρομοι πιστό αντίγραφο σαλέ προς τις σουίτες και τα τέσσερα ιδιαίτερα και θεματικά studios, όλα με τζάκι και θέα την κορυφογραμμή του Τυμφρηστού. www.kastanea.gr

Ξενώνας Κυριακή: Η πιο ρομαντική απόδραση στους πρόποδες του Παρνασσού

Ξενώνες για Βαλεντίνους - εικόνα 6

Ο Ξενώνας Κυριακή σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Αγιο Βαλεντίνο με ξεχωριστό τρόπο, σ' ένα μοναδικό περιβάλλον, γεμάτο καρδιές. Γιορτάστε τον έρωτα σας στη γραφική Αμφίκλεια, μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα, στον Ξενώνα Κυριακή. Για το διάστημα από 10 έως και 19 Φεβρουαρίου ο ξενώνας προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα δωμάτια και studios, για τους ερωτευμένους που θέλουν να γιορτάσουν απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία! Κρατήσεις 22340-29011 ή να χρησιμοποιείστε τον εκπτωτικό κωδικό V1402 στο αντίστοιχο πεδίο του συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων:
<https://xenonaskiriaki.reserve-online.net/?lang=el>. <http://xenonaskiriaki.gr/>

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.