Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία

Με value for money πακέτα, ρεβεγιόν με τοπικό χρώμα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά ή απλά ζεστή φιλοξενία, τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της Ελλάδας υποδέχονται δυναμικά τις γιορτές. Σκανάραμε το τοπίο και σας βρήκαμε ιδέες.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία

Με value for money πακέτα, ρεβεγιόν με τοπικό χρώμα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά ή απλά ζεστή φιλοξενία, τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της Ελλάδας υποδέχονται δυναμικά τις γιορτές. Σκανάραμε το τοπίο και σας βρήκαμε ιδέες.

Παρνασσός για όλους

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 1

Στην ανεβασμένη φέτος Αράχοβα τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Santa Marina στην Αράχοβα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Το πιο boutique και κεντρικότατο Santa Marina Arachova στη θέση του παλιού Ξενία, συνδυάζει τη συγκλονιστική θέα στη δελφική κοιλάδα με τις ώρες χαλάρωσης στο πανέμορφο lobby bar, ενώ διαθέτει και πάρκινγκ (2267031230, πακέτα 4 διανυκτερεύσεων με welcome gift και πρωινό από €520).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 2

Στο Santa Marina Arachova Resort & Spa, στο δρόμο προς το χιονοδρομικό, την παράσταση κλέβουν ο ευρηματικός διακοσμητικός συνδυασμός του country style με το αστικό, το spa με περιποιήσεις επιπέδου και το στιλάτο εστιατόριο (2267031954, πακέτα 4 διαν/σεων με welcome gift και πρωινό από €1080).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 3

Σε πλήρως ανακαινισμένο πετρόκτιστο αρχοντικό ακριβώς πάνω στο καλντερίμι που κατηφορίζει στην κεντρική πλατεία της Αράχοβας, τα ατμοσφαιρικά δωμάτια του ξενώνα Αλέξανδρος αποπνέουν έντονη ρομαντική διάθεση, την οποία σιγοντάρουν τα διαφορετικά στο καθένα υφάσματα, οι custom made ξύλινες κατασκευές, τα τζάκια και τα μπάνια με χαμάμ-υδρομασάζ (2267032884, από €110 με πρωινό).

Περισσότερα για την Αράχοβα εδώ>>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 4

Το πρωτοπόρο Elatos Resort & Health Club, μέλος πλέον των «Aria Hotels», κάνει φέτος ολικό restart με πλήρως ανακαινισμένες όλες τις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου. Τα 39 πανέμορφα chalet του συγκροτήματος βρίσκονται χαμένα στα έλατα μεταξύ Παρνασσού και Αγόριανης, κοντά στο χιονοδρομικό (2234061162, από € €280 με πρωινό).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 5

Από τους πιο γνωστούς ξενώνες της περιοχής, το Μπαλκόνι της Αγόριανης χαρίζει όμορφη θέα, ενώ στα ρουστίκ ύφους πεντακάθαρα δωμάτια ξύλινα δάπεδα και ταβάνια ζεσταίνουν το χώρο. Στην οικογενειακή ταβέρνα του ισογείου, πλάι στο τζάκι, θα απολαύσετε ντόπια κρεατικά και άπαιχτες πίτες (2234061227, από €60 με πρωινό).

Περισσότερα για την Αγόριανη εδώ>>.

Πήλιο for ever!

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 6

Στο πάντα δημοφιλές Πήλιο στον οικογενειακό ξενώνα Αρχοντικό Έλντα > στον Άγιο Δημήτριο τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, ενώ το πλούσιο χειροποίητο πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά στο ζεστό σαλόνι (2426031422, πακέτα 4 διανυκτερεύσεων από €200).

Περισσότερα για το Πήλιο εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 7

Εννέα πολυτελή studios με μοντέρνα διακόσμηση συγκροτούν το Karavia Lux Inn > που επιβλέπει μοναδικά ολόκληρο τον κόλπο της Αφήσσου. Highlights το πανέμορφο Jacuzzi με τη γυάλινη οροφή και το εστιατόριο με έμφαση στις τοπικές γεύσεις with a twist (2423033722, από €115 ανά ημέρα για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις, ρεβεγιόν με έξτρα χρέωση).

Περισσότερα για την Άφησσο εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 8

Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ήσυχα σημεία της Τσαγκαράδας ανάμεσα στις πλατείες Ταξιαρχών και Αγίας Παρασκευής, το συγκρότημα Ίρις Παραδοσιακοί Ξενώνες και Σουίτες > απλώνεται σε δύο αντικριστά κτίρια με δωμάτια που παντρεύουν το παραδοσιακό ύφος με τις μπαρόκ λεπτομέρειες και τη χειροποίητη ζωγραφική στους τοίχους (2426049370, €60 με πρωινό).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 9

Κατηφορίζοντας προς τον Μυλοπόταμο, οι 5 αυτόνομες κατοικίες Νύμφες> απολαμβάνουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο, έχοντας στην πλάτη ένα κατάφυτο δάσος. Πλήρως εξοπλισμένες, θα γίνουν για λίγο «το σπίτι σας μακριά από το σπίτι», ενώ όλες διαθέτουν ενεργειακό τζάκι, πλάι στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν κάποια από τις 300 ταινίες του εσωτερικού δικτύου (2426049560, από €90 το διαμέρισμα για δύο άτομα με πρωινό. Δυνατότητα εορταστικού δείπνου με έξτρα χρέωση που σερβίρεται στο διαμέρισμα, κατόπιν συνεννόησης).

Περισσότερα για την Τσαγκαράδα εδώ>.

Ζαγόρι ή Ευρυτανία;

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 10

Στη μαγευτική Αρίστη των Ζαγοροχωρίων, τα ζεστά και πολυτελή δωμάτια του Aristi Mountain Resort μοιράζονται σε 5 σπιτάκια που μοιάζουν με προέκταση του χωριού, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ένα πλήρως εξοπλισμένο spa, υπέροχα καθιστικά με δερμάτινους καναπέδες και οι ξεχωριστές προτάσεις στο εστιατόριο «Salvia» με έμφαση στα υλικά της περιοχής (2653041330, από €170 με πρωινό και χρήση των εγκαταστάσεων του spa).

Περισσότερα για τα Ζαγοροχώρια εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 11

Στη συγκλονιστική φύση της Ευρυτανίας πάλι, κοντά στην είσοδο του Μεγάλου Χωριού, η πετρόκτιστη Αρχοντόπετρα> χαρίζει μοναδική θέα σε ένα σύμπλεγμα βουνοκορφών που φτάνει μέχρι το όρος Τριανταφυλλιά και το Αγρίνιο, τόσο από τις πολυτελείς σουίτες όσο και από το ζεστό καφέ του ισογείου. Τις περιποιήσεις στο spa ακολουθεί γλυκός ύπνος με το κελάρυσμα του Καρπενησιώτη (2237041100, από €100).

Περισσότερα για το Καρπενήσι και την Ευρυτανία εδώ>.

Πελοπόννησος για κάθε στιλ

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 12

Εύκολη και κοντινή, η ορεινή Αρκαδία έχει προτάσεις για κάθε στιλ. Στο ξεχωριστό ορεινό resort Αρχοντικό Καλτεζιώτη στα Κάψια οι ατμοσφαιρικοί κοινόχρηστοι χώροι, η μέριμνα για τους μικρούς επισκέπτες, η χαλάρωση στο spa, το πολύ προσεγμένο σέρβις και το εορταστικό ρεβεγιόν με το πάρτυ που ακολουθεί δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για αξέχαστα Χριστούγεννα (2710235822, πακέτο 3 διανυκτερεύσεων από €540, που περιλαμβάνει πρωινό, γεύμα ρεβεγιόν και δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων spa).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 13

Με υπέροχα σαλόνια που ευνοούν τη χαλάρωση, θεατράλε νότες στα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, παροχές spa, αλλά και τον Σωτήρη Μπακόπουλο να υπογράφει διακοσμητικά το όλο εγχείρημα, το Arcadia Resort> συγκαταλέγεται δικαίως στις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες αφίξεις της Βυτίνας (2795022330, από €156 με πρωινό και σερβιριζόμενο δείπνο 5 πιάτων καθημερινά).

Περισσότερες πληροφορίες για τη Βυτίνα εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 14

Στο ιδανικό για οικογένειες Alkyon Resort Hotel & Spa > στο Βραχάτι, οι τιμές κατ'άτομο ξεκινάνε από €84 ανά ημέρα για διαμονή σε στάνταρ δίκλινο με πλήρη διατροφή, ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου, 10% έκπτωση στις θεραπείες του Spa center και πλήρες πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (2741052010).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 15

Χριστουγεννιάτικες διακοπές σαν σε πολυτελές εξοχικό προτείνει το συγκρότημα Melissaki Villas > στα Πυργιώτικα Ναυπλίου με 4 βίλες που συνδυάζουν το καλό γούστο με τη λειτουργικότητα και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες. Στα συν το πρωινό που έρχεται στο χώρο σας όποτε το θελήσετε και η κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο (2752096414, από €180 με πρωινό, για χρήση δύο ατόμων).

Περισσότερα για το Ναύπλιο εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 16

Σε μιαν άλλη αγαπημένη πόλη της Πελοποννήσου, τη Μονεμβασιά, το Moni Emvasis Luxury Suites > αποτελεί την πιο deluxe πρόσφατη άφιξη στο κεντρικό στενό με 3 σουίτες που ποντάρουν σε σπάνιες ανέσεις για την περιοχή, ενώ τα ρεβεγιόν στο ίδιας ιδιοκτησίας εστιατόριο «Χρυσόβουλο» προμηνύονται υψηλών γαστρονομικών ταχυτήτων (2732062122, από €170 σε e-junior suite και για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο ρεβεγιόν €65/άτομο για ένα πλούσιο γεύμα - χωρίς τα ποτά).

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 17

Τα ειδικά πακέτα του Kinsterna Hotel & Spa > στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς ενδείκνυνται για όσους ονειρεύονται γιορτές σε ένα πραγματικά μοναδικό ξενοδοχείο. Περιλαμβάνουν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, μία επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν, ρεβεγιόν, εορταστικό brunch buffet, πλούσιο πρωινό, και τελετουργία χαλάρωσης στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa για τους διαμένοντες σε σουίτα (2732066300, από €480).

Περισσότερα για τη Μονεμβασιά εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 18

Στεγασμένο σε ένα θαυμάσιο διατηρητέο συγκρότημα μανιάτικων κτισμάτων του 19ου αιώνα πάνω στη θάλασσα του Γερολιμένα, το πανέμορφο Κυρίμαι> υπόσχεται διαμονή με έντονη αύρα ιστορίας, αλλά και δυνατές γαστρονομικές στο εστιατόριό του, πάντα με την επιμέλεια του Χριστόφορου Πέσκια και υπέροχη θέα στον εντυπωσιακό βράχο του Κάβο Γκρόσο (2733054288, πακέτο 3 διανυκτερεύσεων από €300 με εορταστικό ρεβεγιόν - χωρίς τα ποτά).

Περισσότερα για την Αρεόπολη και την Λακωνική Μάνη εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 19

Στεγασμένο σε προσεκτικά αποκατεστημένο αρχοντικό στην καρδιά του Λεωνιδίου, το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη > δεν σας φέρνει για γιορτές μόνο στην ατμοσφαιρική τσακώνικη πολιτεία αλλά και στα κοντινά χωριά του Πάρνωνα. Η ποιοτική επίπλωση και οι αναφορές στην τοπική παράδοση χαρακτηρίζουν τα διαφόρων τύπων δωμάτια (2757022476, από €50).

Περισσότερα για το Λεωνίδιο εδώ>.

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 20

Έχοντας τη σφραγίδα της Aldemar, ο ξενώνας Εποχές σύστησε στο ευρύ κοινό το ορεινό χωριό Αμπελιώνα της Μεσσηνίας κοντά στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα. Τα μεγάλα και όμορφα country style δωμάτια, όλα με τζάκι, μοιράζονται σε 6 πετρόκτιστα κτίρια, ενώ το εστιατόριο προσφέρει παραδοσιακή κουζίνα με θέα στο βουνό (2626023991, από €110 με πρωινό, ρεβεγιόν €50/άτομο χωρίς τα ποτά).

Κοντινός Αργοσαρωνικός

Χριστουγεννιάτικα πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 21

Με το ταξίδι από τον Πειραιά να διαρκεί ελάχιστα, η Αίγινα αποτελεί προορισμό παντός καιρού και το συγκρότημα Antzi Studios > στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας συγκαταλέγεται στις πιο value for money επιλογές διαμονής στο νησί με φωτεινά, ευρύχωρα και καλαίσθητα στούντιο και διαμερίσματα γύρω από υπέροχο κήπο με πισίνα (2297061446, από €45 με πρωινό).

Περισσότερα για την Αίγινα εδώ>.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.