Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός στο Agave και το Παγκράτι;

Η νέα άφιξη στη δημοφιλή γειτονιά της Αθήνας έχει τραβήξει τα βλέμματα. Και υπάρχουν λόγοι γι αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
08/05/2025

Atticat: Ένα μοναδικό live jazz session στο Zebra Bar

Το αγαπημένο μπαρ των βορείων προαστίων ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών live του με ένα πρωτοεμφανιζόμενο στο μαγαζί σχήμα.

Η Korolova φέρνει την ενέργεια της melodic techno στο Bolivar Beach Club

Η παγκόσμια περιοδεία "Captive Soul" της Ουκρανής DJ και παραγωγού Korolova κάνει στάση στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος στον open air κήπο του Botoxe

Η καλοκαιρινή εκδοχή του κορυφαίου club restaurant κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου.

Βόλτα σε παλιά και νέα καφέ της Κυψέλης

Κλασικά και καινούρια coffee spots σε μια από τις πιο μποέμ γειτονιές της Αθήνας.

The Element: Μια βραδιά tribal ηλεκτρονικής μαγείας στο Bolivar Beach Club

Μια ατμοσφαιρική εμπειρία με θέα τη θάλασσα στο πλαίσιο των Mayans events.

Για πολύ καλό καφέ, θα πας στον Κορυδαλλό

Da Sotto, Malt και Loup Garou σε υποδέχονται, βάζοντας στο ποτήρι εξαιρετικά ποιοτικό καφέ.