Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event