Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/10/2025

Πώς είναι να πίνεις στο Bar Leone, το καλύτερο μπαρ του κόσμου

Μία επίσκεψη και μερικές σκέψεις για τον ευ πίνειν ναό του Lorenzo Antinori στο Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκε στο νο.1 της φετινής λίστας των The World's 50 Best Bars.

Το "Oddity" υποδέχεται τη σεζόν με τις Aida Arko και Cera Khin

Η νέα σεζόν ξεκινά με δύο από τις πιο αφοπλιστικές παρουσίες της σύγχρονης techno και την υπογραφή των Blend & SEDS.

Η μάλλον ομορφότερη μπάρα της Αθήνας βρίσκεται σε ένα 'κρυφό' σημείο του Ψυχικού

Στον πρώτο όροφο ενός πολύ καλού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, συναντάς ένα αισθητικά αψεγάδιαστο μπαρ.

Το bar που έκανε τη διαφορά φέτος στην Πάρο βρίσκεται σε ένα χωριό

Το "Altana" άνοιξε σε ένα παλιό σπίτι που πάντα χαζεύαμε στη στροφή του χωριού Πρόδρομος προς τα Μάρμαρα και έκανε πράξη την χαλαρή βραδινή αποκέντρωση.

5 μπαρ στη γειτονιά του 'The Ilisian' που αξίζουν την προσοχή σου

Μία από τις πιο δραστήριες το τελευταίο διάστημα περιοχές της Αθήνας, παρουσιάζει και μερικές αξιόλογες μπάρες.

Στο Χονγκ Κονγκ για τα The World's 50 Best Bars: Τρία μπαρ της Αθήνας στα καλύτερα του κόσμου - Το Bar Leone στην κορυφή

Το 'α' βρίσκεται στην ασιατική μητρόπολη για τα Όσκαρ του ευ πίνειν σύμπαντος και μεταδίδει.