Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο ομορφότερο μπαρ της Αθήνας με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

To επίσημο Release Party της συλλογής SUITE no.2025 του κορυφαίου DJ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
02/12/2025

Αθηναϊκά μπαρ που τους ταιριάζει πολύ ο χειμώνας

Εκείνες οι ζεστές μπάρες που μοιάζουν ιδανικές για τις συνθήκες και το mood της εποχής.

Ένα μπαρ βγαλμένο από τα 90s μόλις άνοιξε στην Ηλιούπολη

Το 'Yesterday’s' είναι ένα νέο, νοσταλγικό μπαρ στην Ηλιούπολη, που σου σερβίρει γεύσεις, ποτά, μουσικές και αίσθηση από την πιο ανέμελα κουλ δεκαετία.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο (μάλλον) επόμενος James Bond, ο Γιώργος Λάνθιμος και ένα κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Jameson για το Jameson Black Barrel.

Το 'El Mío Abnormal' δεν είναι το μπαρ που έχεις συνηθίσει

Ακόμη ένα μαγαζί-διαμαντάκι της ελληνικής επαρχίας: Σερβίρει με μοναδικό στυλ στον Βόλο.

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.