Πως είναι να ζεις το Tomorrowland Winter σαν insider;

Ζήσαμε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία με το Vuse και τους αγαπημένους καλλιτέχνες Σωτήρη Μπούγα και Αθηνά Μανουκιάν.

Tomorrowland Winter

Η χειμερινή εκδοχή της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο μετέτρεψε γι' ακόμη μια χρονιά από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου, το χιονισμένο Alpe D’ Huez στο απόλυτο φεστιβαλικό setting . Το Vuse, στενά συνδεδεμένο με την urban κουλτούρα, τις νέες μουσικές τάσεις και τη δημιουργικότητα, ήταν εκεί και φέτος, φέρνοντας στις οθόνες μας την Tomorrowland εμπειρία και ενώνοντας τους "ανθρώπους του αύριο" στο απόλυτο music festival. Με προσκεκλημένους τους αγαπημένους καλλιτέχνες Σωτήρη Μπούγα και Αθηνά Μανουκιάν, πραγματικούς Insiders, το Vuse άπλωσε την ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα των μυθικών stages και μερικές από τις πιο εκρηκτικές στιγμές των θρυλικών DJs που έδωσαν το στίγμα στη φετινή διοργάνωση με τα εκλεκτικά set τους.   

Αθηνά Μανουκιάν

Τόσο ο Σωτήρης Μπούγας όσο και η Αθηνά Μανουκιάν "πέταξαν" παρέα με το Vuse στο παραμυθένιο σκηνικό του Tomorrowland Winter, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να μεταφέρουν τα μαγικά vibes του Tomorrowland winter, μέσα από τα κανάλια τους στα social media πριν και κατά τη διάρκεια των lives. Διασκεδάζοντας στους ρυθμούς των μεγαλύτερων djs της διεθνούς dance σκηνής μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους με  live stories και posts από την μαγική ατμόσφαιρα, σαν πραγματικοί Vuse Insiders

Σωτήρης Μπούγας

Το μυθικό "Amicorum Spectaculum” (συνάρθροιση φίλων) ως κεντρικό φετινό θέμα του, το Tomorrowland Winter μετατράπηκε σε μια ιδιαίτερη χώρα των θαυμάτων με προσκεκλημένους μερικούς από τους κορυφαίους μετρ του είδους. Έτσι, από τα decks των δέκα stages πέρασαν οι 3 Are Legend, AFROJACK, Afshin Momadi, Agents Of Time, Agoria, Alesso, Amber Broos, Andromedik, ANNA, Armin van Buuren, B Jones, Blasterjaxx, Brina Knauss, μεταξύ άλλων DJs/μουσικών παραγωγών. Μέσα από τα stories των Σωτήρη Μπούγα και Αθηνά Μανουκιάν. αλλά και του Vuse είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια έντονη εμπειρία, γεμάτη χιόνι, μουσική και εκπληκτική θέα στις μυθικές πλαγιές του Alpe d'Huez και τα γύρω βουνά, σαν να είμασταν εκεί κι εμείς! Αν θες να δεις περισσότερα, μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site ή το instagram account του Vuse.

Δες τα highlights όλων των προηγούμενων διοργανώσεων το Τomorrowland εδώ.

Tomorrowland Winter

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".