Ένα καρναβαλικό διήμερο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Tο τελευταίο weekend των Αποκριών η &Beyond επιστρέφει για ένα μεγάλο καρναβαλικό event με ελεύθερη είσοδο.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ομάδα της &Beyond επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με αφορμή το αποκορύφωμα της Αποκριάς και ένα διήμερο καρναβαλικού ξεφαντώματος με ελεύθερη είσοδο και μουσική, φαγητό, aperitivo, δίσκους βινυλίου και βιβλία. Το Σάββατο 16 Μαρτίου, το αθηναϊκό mobile party του Needless αναλαμβάνει την πρώτη μέρα και υπόσχεται ένα ξέφρενο party με επίκεντρο την disco μουσική από το χθές, το σήμερα και το αύριο, σε Boogie, Italo, Cosmic, Space, Nu Disco και Disco house ρυθμούς. Το Discoteca Urbana by Needless (5-11.30 μ.μ.) θα έχει live acts από τους Disco Inferno/Chevy & Christian Disko, Discojuice (Express Skopelitis), Soulseduction (Diggin' Deeper).

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Κυριακή 17 Μαρτίου γιορτάζουμε την τελευταία ημέρα της Αποκριάς όπως της αξίζει, με ένα σούπερ ολοήμερο καρναβαλικό ξεφάντωμα, εμπνευσμένο από την εξωτική κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής και Αφρικής. Σε συνεργασία με τo mobile party Más Verbena στήνουμε το La Saramuya, το μοναδικό χειροποίητο Pico Sound System στην Ευρώπη, φτιαγμένο στην Barranquilla της Κολομβίας και ακούμε Salsa, Samba, Cumbia, African και Tropical beats, από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αυθεντικούς DJs του είδους στη πόλη.

Παράλληλα δοκιμάζουμε αυθεντικό Λατινοαμερικάνικο street food από τα La Pinata και Hopper’s, καθώς και Αιθιοπικό καφέ και φαγητό από το Peacock. Τέλος, "βουτάμε” στις υπέροχες συλλογές βινυλίων των Rock & Roll Circus και Eligo Audio Culture, κάνοντας και την απαραίτητη στάση στις αγαπημένες Εκδόσεις Αίολος με βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Τις μουσικές στο Tropical Extravaganza by Más Verbena featuring La Saramuya Pico Sound system (1-11.30 μ.μ.) επιμελούνται οι Stivako (La Saramuya Pico Soundsystem), Adamantios (Teranga Beat), Palov (Spang Rec), DJ MC Theo (Folie), Papaioannou (_&Beyond).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

AthensRocks 2024: Ροκάρουμε με Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco

Το AthensRocks ετοιμάζει ένα πολυσυλλεκτικό line up που θα ενθουσιάσει όλους τους μουσικόφιλους.

"Rio": Σαν σήμερα το 1982, κυκλοφορεί το magnum opus των Duran Duran

Το "Rio" συνδύαζε ότι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στη μουσική των early 80s: το σκοτάδι του post-punk, τον πειραματισμό της synth-pop, την ατμόσφαιρα του gothic rock και τους αψεγάδιαστους disco ρυθμούς.

Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Το τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision, λαμβάνοντας το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό, επανακυκλοφορεί "A capella", "Instrumental", "Sped Up" αλλά και στην Live έκδοση.

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.