Tα Eden Parties υποδέχονται τους 2ManyDJs

Το πάρτυ στο Ωδείο Αθήνων συνεχίζεται με ένα ντουέτο – φαινόμενο, τους Βρετανούς Paranoid London και τον παραγωγό Duster Valentine.

2ManyDJs

Eden Parties υποδέχονται τους 2ManyDJs, τo ντουέτο – φαινόμενο, για ένα DJ set με beat και χορό την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών. Το πάρτι απογειώνεται από τους Βρετανούς Paranoid London και του παραγωγού Duster Valentine.

2manydjs

"If it gets a booty going, the Dewaele brothers have it in their record collection." Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβής περιγραφή των ασώτων υιών της Γάνδης 2manydjs. Από τον Beethoven στον Bowie, από τους Nirvana στους Kernkraft 400 στους TC Matic και το metal των Sepultura που τσακίζει κόκκαλα, ένα σετ των 2manydjs είναι πάντα άκρως εκλεκτικό. 

Paranoid London

Sleazy, live, distorted acid house. Οι Paranoid London θα χρησιμοποιήσουν τα vintage synthesisers και τον εξοπλισμό τους για να μας ξεσηκώσουν με το διαβόητο και χαοτικό live show τους, το βράδυ της Κυριακής.

Οι Paranoid London γεννήθηκαν από την επιθυμία να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Χωρίς promo, χωρίς άλμπουμ, χωρίς downloads και καμία παρέκκλιση: αυτή είναι η πολιτική που ασκεί με θρησκευτική ευλάβεια το δίδυμο των Paranoid London. Το acid-house duo, στο οποίο βρίσκουμε επίσης ένα από τα μέλη των Warmduscher, καταφέρνει να σεβαστεί την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει τις απαρχές της acid κουλτούρας - χωρίς να πέφτει σε νοσταλγία - και παραδίδει ωμούς ήχους.

Eden Parties

Duster Valentine

Γεννημένος στο Μάντσεστερ ο παραγωγός και DJ Duster Valentine συλλέγει δίσκους και γράφει μουσική για περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν από τους πρωτοπόρους του κύματος των disco και house edits στις αρχές του 2000 και έχει κυκλοφορήσει μουσική και DJ mixes σε σημαντικά labels του εξωτερικού όπως Trilogy Tapes και Rush Hour μεταξύ άλλων.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Mellowsophy Music: Μια διήμερη μουσική εμπειρία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο "Gazarte"

Η Mellowsophy Music ετοιμάζει ένα line-up με τα πιο φρέσκα ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης ανεξάρτητης σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Οι εμβληματικοί In Flames έρχονται στο "Floyd"

Η μεγάλη μπάντα απ’την Σουηδία, που συνεχίζει να καινοτομεί παρά τις αμέτρητες διακρίσεις που έχει ήδη κατακτήσει, έρχεται στην Αθήνα για ένα μεγάλο live.

Miles Kane, πώς είναι να παίζεις σαν "One Man Band";

Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην Αθήνα, στο "Arch Club" (17/5).

"Καλησπέρα και καλή βραδιά" O Θάνος Κανούσης υπογράφει τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, την γνωριμία του με σημαντικούς εκπροσώπους του τραγουδιού με τους οποίους συνεργάστηκε, ιστορίες από τη νύχτα.

Eurovision 2024: 8η η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού

Σαρώνει στα παγκόσμια charts με το "ZARI" η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

H ηφαιστειακή melodic techno των Mathame

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτι;

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.