Οι Speakeasies Swing Band ετοιμάζονται για ένα χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό party στο "Gazarte"

Τη συναυλία ανοίγουν οι Storyville Ragtimers.

Speakeasies Swing Band

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 10 μ.μ., λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το "Gazarte Ground Stage" θα φιλοξενήσει τους Speakeasies Swing Band στο καθιερωμένο εορταστικό πάρτυ, με καυτό brass section και opening act τους Storyville Ragtimers.

Οι Speakeasies Swing Band ταξιδεύουν τον κόσμο παίζοντας Swing, Jazz και Blues, μπλέκοντας την Αμερική, την Dixieland και τον μεσοπόλεμο με τη Μεσόγειο και την Ανατολή. Στις αποσκευές τους κουβαλούν τους 4 δίσκους τους - εκ των οποίων ο ένας χριστουγεννιάτικος. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς, έχουν παιξει για αστέρια του Hollywood, παίζουν στο θέατρο, και ενίοτε μετατρέπονται σε big band, σε συνεργασία με brass section των εκλεκτότερων πνευστών της χώρας.

Με ανεβασμένη διάθεση μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με δικά τους αλλά και διαχρονικά κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου για να μας ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό party.

Οι Storyville Ragtimers, που θα αποτελέσουν το opening act, δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2015. Οι κοινές του αναφορές είναι η αγάπη τους για τη Νέα Ορλεάνη, το Storyville (τη συνοικία της Νέας Ορλεάνης όπου γεννήθηκε η jazz), τα "sporting houses" της Basin’ Street, η "Lulu White" και οι "professors" που έπαιζαν εκεί, οι μπάντες των "parades" με τους "second liners" και οι μπάντες των ποταμόπλοιων του Mississippi.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

16/05/2024

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.

Τι θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου αυτό το καλοκαίρι;

Η προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις έχει αρχίσει.

Αυτές είναι οι παράλληλες δράσεις του 23oυ Athens Jazz

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Meet Market, η επετειακή φωτογραφική έκθεση της ομάδας METApolis και το πιο τζαζ πρωινό του καλοκαιριού, γεμάτο με δωρεάν δράσεις για παιδιά, συμπληρώνουν τη φετινή διοργάνωση

"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.