Ο Sting έρχεται στο Ηρώδειο!

Δυο μεγάλες συναυλίες του κορυφαίου ροκ σταρ στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο.

Ο Sting έρχεται στο Ηρώδειο!

Η παγκόσμια περιοδεία του Sting κάνει δυο στάσεις στην Αθήνα – στο Ηρώδειο 30/9 και 1/10. Η τουρνέ έχει τον εύγλωττο τίτλο «My Songs» και είναι μια ζωντανή παρέλαση όλης της τέχνης του μεγάλου αυτού μουσικού και της ιστορίας του – από τους Police ως τις μέρες μας.

Ο Sting έρχεται στο Ηρώδειο! - εικόνα 1

Οι συναυλίες δεν θα είναι απλές παρελάσεις επιτυχιών (“Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne”, “Demolition Man”, “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” και τα σχετικά) αλλά θα δίνουν μια πραγματική εικόνα της δυναμικής εξέλιξης αυτού του διάσημου, αγαπημένου, δημοφιλούς αλλά και open-minded δημιουργικού καλλιτέχνη που έχει διαμορφώσει ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης εικόνας της ποπ.

Την μπάντα του Sting σ’ αυτή την περιοδεία αποτελούν οι Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (ντραμς), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα) και στα φωνητικά είναι οι Melissa Musique και Gene Noble.

Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 12μμ στο www.highpriority.gr.
Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια επισκεφτείτε το www.Sting.com.
Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12μμ μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τιμές Εισιτηρίων: VIP – 275€ | Ζώνη Α – 159,50€ | Ζώνη Β – 118,80€ | Ζώνη Γ – 96,80€ | Ζώνη Δ – 79,20€ | Ζώνη Ε – 74,80€ | Ζώνη ΣΤ – 57,20€ | ΑΜΕΑ – 44€
Σημεία Προπώλησης www.highpriority.gr www.ticketmaster.gr , 2108938111, Δίκτυο καταστημάτων Public

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H ηφαιστειακή melodic techno των Mathame

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
13/05/2024

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.

AthensRocks 2024: Ροκάρουμε με Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco

Το AthensRocks ετοιμάζει ένα πολυσυλλεκτικό line up που θα ενθουσιάσει όλους τους μουσικόφιλους.

"Rio": Σαν σήμερα το 1982, κυκλοφορεί το magnum opus των Duran Duran

Το "Rio" συνδύαζε ότι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στη μουσική των early 80s: το σκοτάδι του post-punk, τον πειραματισμό της synth-pop, την ατμόσφαιρα του gothic rock και τους αψεγάδιαστους disco ρυθμούς.

Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Το τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision, λαμβάνοντας το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό, επανακυκλοφορεί "A capella", "Instrumental", "Sped Up" αλλά και στην Live έκδοση.

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.