Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater

Ξεκινούν με τον Στέφανο Κορκολή οι συναυλίες στο καινούριο καλοκαιρινό θέατρο του Φαλήρου, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater

Το Faliro Summer Theater, το νέο καλοκαιρινό θέατρο δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του Τάε Κβο Ντο, άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 10 Ιουλίου με την απόλυτη θεατρική επιτυχία «Ιστορία χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Τάσο Νούσια, την Μπέτυ Λιβανού και την Μαρία Παπαφωτίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η παράσταση «Ρένα» με την Υρώ Μανέ ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Ιουλίου το ταξίδι της στο νέο αυτό ανοιχτό θέατρο του Φαλήρου.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 1

Σειρά τώρα έχει η μουσική, που ξεκινάει συναυλιακά την Δευτέρα 19 Ιουλίου με τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη. Ο συνθέτης και βιρτουόζος πιανίστας, μαζί με την ονειρική φωνή της Σοφίας και το πάθος των ανθρώπων της μουσικής του παρέας, έχει να μας διηγηθεί τις δικές του «Μουσικές ιστορίες», με πλήθος από δικά του τραγούδια και κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία, αλλά και συνθέσεις άλλων που τον έχουν επηρεάσει τα μάλα.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 2

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνει η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η τραγουδίστρια που δίνει ένα νέο, ανανεωμένο χρώμα στο κλασικό μας λαϊκό τραγούδι αλλά και μια ιδιαίτερη σφραγίδα σε σύγχρονες επιτυχίες, γράφει πλέον την δική της ξεχωριστή ιστορία στο μουσικό μας γίγνεσθαι. Μαζί της τραγουδάει και ο εξαίρετος Βασίλης Προδρόμου.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 3

Την Τρίτη 3 Αυγούστου σμίγουν εδώ ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, που τους συνδέει η αγάπη τους για την κιθάρα και, συνεπώς, δομούν μαζί ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από την αντίστοιχη ευαισθησία, με βάση τα τραγούδια και τις συνθέσεις τους αλλά και κομμάτια άλλων που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική των δύο κιθαρωδών – που μας θυμίζουν έτσι την ωραία παλιά ραδιοφωνική εκπομπή «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα – εκτός ίσως από δύο»!

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 4

H Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στις 4 Αυγούστου και μας μας χαρίζει μια συναυλία με θεματικό άξονα που μοιάζει με ρήση: «Από το Εγώ στο Εμείς»! Και που μεταφράζεται σε ένα σύνολο τραγουδιών με τόλμη και γοητεία, με καλαίσθητη ατμόσφαιρα και θετική ενέργεια, με δυνατά σημεία αναφοράς που ενοποιούνται σε μια πραγματική γιορτή συναισθημάτων.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 5

Τιμές εισιτηρίων
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H ηφαιστειακή melodic techno των Mathame

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
13/05/2024

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.

AthensRocks 2024: Ροκάρουμε με Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco

Το AthensRocks ετοιμάζει ένα πολυσυλλεκτικό line up που θα ενθουσιάσει όλους τους μουσικόφιλους.

"Rio": Σαν σήμερα το 1982, κυκλοφορεί το magnum opus των Duran Duran

Το "Rio" συνδύαζε ότι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στη μουσική των early 80s: το σκοτάδι του post-punk, τον πειραματισμό της synth-pop, την ατμόσφαιρα του gothic rock και τους αψεγάδιαστους disco ρυθμούς.

Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Το τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision, λαμβάνοντας το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό, επανακυκλοφορεί "A capella", "Instrumental", "Sped Up" αλλά και στην Live έκδοση.

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.