Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

Vans

Το Vans Ultrarange Neo VR3 είναι το απόλυτο παπούτσι εξερεύνησης και ακολουθεί την "Off The Wall’’ φιλοσοφία του brand– καλύπτει την ανάγκη των αθλητών surf της Vans, για μια σιλουέτα που θα τους συνοδεύει παντού και θα ανταποκρίνεται σε κάθε ταξίδι τους. Χάρη στη μοναδικότητα και στον αθλητικό σχεδιασμό του, το Ultrarange Neo VR3 αποτελεί την πρωταρχική επιλογή των καταναλωτών του brand με δυναμικό τρόπο ζωής. Ως μέρος της νέας ανοιξιάτικης συλλογής του 2024, δύο αναβαθμισμένα κι άκρως ανανεωμένα χρώματα παρουσιάζονται, απογειώνοντας όλα όσα οι λάτρεις ήδη αγαπούσαν σε αυτή τη σιλουέτα.

Vans

Η ανανεωμένη έκδοση του Vans Ultrarange Neo VR3 διαθέτει δύο unisex χρώματα "Light Green/Black” και "Yellow/Multi”, μια νέα γεωμετρία που προσφέρει καλύτερη εφαρμογή χωρίς να αλλοιώνει την εμφάνιση του και ταυτόχρονα ανατομική βάση στήριξης για ακόμα καλύτερο κράτημα. Η σειρά δεν περιορίζεται μόνο στη βελτιωμένη εφαρμογή: με μια πιο προσεκτική ματιά, θα διαπιστώσεις νέες λεπτομέρειες που διακοσμούν το μεσαίο τμήμα της σόλας, όπως μια αφηρημένη εκδοχή του διάσημου μοτίβου "σκακιέρα” της Vans. Επιπλέον, η σιλουέτα ακολουθεί τις αυστηρές οδηγίες που ορίζονται από το brand σχετικά με τη προστασία του περιβάλλοντος για όλα τα υλικά και βασικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του. Πιο συγκεκριμένα, το Ultrarange Neo VR3 κατασκευάζεται από βιώσιμα, ανανεώσιμα και/ή ανακυκλώσιμα υλικά: τα ελαφριά και διαπνέοντα άνω μέρη κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο PET, το μεσαίο τμήμα της σόλας διαθέτει τουλάχιστον 50% αφρό EVA και οι εξωτερικές σόλες προσφέρουν μια ανανεωμένη εκδοχή του συστήματος πρόσφυσης που διαθέτει η waffle σόλα της Vans, με τουλάχιστον 60% φυσικό καουτσούκ.

Vans

Το απόλυτο adventure sneaker διαθέτει μια εξίσου ευέλικτη σειρά ρούχων που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις δραστηριότητες. Ορισμένα από τα βασικότερα κομμάτια της συλλογής είναι το γιλέκο Rosewood, το πλεκτό σετ με μπλούζα και σορτς, άλλα και το ορειβατικό σορτς, το camp cap, ένα πλεκτό Τ-shirt και το βαμβακερό tank top. Η παλέτα χρωμάτων της σειράς ταιριάζει απόλυτα με τις outdoor δραστηριοτήτες και συνδυάζεται μοναδικά με το Neo VR3.

Vans

Η ανοιξιάτικη συλλογή Vans Ultrarange Neo VR3 του 2024 είναι  διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Metro Mall, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, στο corner του Attica City Link καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση