Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.

Cora Hotel & Spa

To Cora Hotel & Spa ανοίγει τις πόρτες του την 1η Μαΐου 2024 με αναβαθμισμένες υπηρεσίες  και υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Το  πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του στην  Άφυτο, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.  

Με έμπνευση από την ελληνική λέξη "κόρα", πυρήνας, το Cora Hotel & Spa αναδεικνύει την  βαθιά πνευματική κληρονομιά της περιοχής και αποτείνει φόρο τιμής στη γενέτειρα του  αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη. Χτισμένο σε ένα κατάφυτο λόφο με θέα τη θάλασσα και  απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το ξενοδοχείο διαθέτει 181 πλήρως  ανακαινισμένα δωμάτια, 48 εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι, 3 πισίνες και  παραλία.  

Cora Hotel & Spa

Ο καταξιωμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης υπογράφει τα μενού στα τρία εστιατόρια και  τέσσερα μπαρ, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε γαστρονομικές εμπειρίες. Στα highlights, το εστιατόριο "Apiro" με θέα στο απέραντο γαλάζιο, προσφέρει σύγχρονες ελληνικές  γεύσεις, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετική περουβιανή - ιαπωνική κουζίνα. Το "Delizia” γίνεται αγαπημένος προορισμός για casual dining με δημοφιλή ιταλικά πιάτα.  

Cora Hotel & Spa

Ο χώρος του spa, με φυσικό φως και θέα στο απέραντο γαλάζιο, είναι ιδανικός για ένα ταξίδι  αναζωογόνησης και εσωτερικής γαλήνης, ενώ το εξοπλισμένο γυμναστήριο και οι  δραστηριότητες ευεξίας στη θάλασσα προσφέρουν μια όαση ψυχικής ανάτασης. 

Το ξενοδοχείο καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες, άνω των 12 ετών, στο Teens Club, με  πληθώρα επιλογών διασκέδασης: πεζοπορίες με συνοδό, survivor games, beach soccer.  

Cora Hotel & Spa

Εκδρομές με γιοτ, οινικές ξεναγήσεις, πεζοπορίες και συναρπαστικές επισκέψεις στο Πάρκο  του Αριστοτέλη, στη γενέτειρα του γνωστού φιλοσόφου, είναι μερικές από τις εμπειρίες που  μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

BAT Hellas: Νέα περιβαλλοντική ενέργεια "my glorious green moments"

Πρωτοβουλία με άξονα το περιβάλλον από την εταιρεία, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους.

Η Heineken σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις τον τελικό UEFA Europa Conference League στην Αθήνα από κοντά

Μπες στο heineken.gr έως την Πέμπτη 16/5 και διεκδίκησε μία από τις 30 προσκλήσεις για τον μεγάλο τελικό!

Red Bull Cliff Diving: Πως να προπονηθείς για βουτιές από τα 27 μέτρα

To Red Bull Cliff Diving έρχεται στη Λίμνη Βουλιαγμένη στις 24-26 Μαΐου 2024.

Γνώρισε τη ΝΕΑ σειρά αποσμητικών Fa Passion fruit

Το FA γίνεται ο πιο ισχυρός σου σύμμαχος απέναντι στην εφίδρωση και σου χαρίζει για 48 ώρες την φρεσκάδα που χρειάζεσαι σε συνδυασμό με ένα υπέροχο άρωμα!