Nέος κύκλος ανοιχτών συναντήσεων στα μέσα Μαΐου με τις τοπικές κοινωνίες για τα τρία νέα νοσοκομεία Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνεπείς στη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε ανοιχτό τον διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες της Σπάρτης, Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής, καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξης των έργων κατασκευής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ αντίστοιχα, διοργανώνουμε έναν ακόμη κύκλο ανοιχτών συναντήσεων στις τρεις περιοχές. Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής – Ομίλου ΑΒΑΞ. Στις συζητήσεις θα συμμετάσχει ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει, μέσω ζωντανής σύνδεσης, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα διεξαγωγής των ανοιχτών συναντήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ: Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 18:00, στο Πάρκο Γουδέ. 
  • Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΙΣΝ: Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 18:00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου
  • Νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΙΣΝ: Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 18:00, στον αύλειο χώρο του Τσανακλείου Μεγάρου.

Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά για τον σχεδιασμό, την ανέγερση και τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει το ποσό του $1 δισεκατομμυρίου. Η ανάπτυξη των τριών νέων υπερσύγχρονων νοσοκομείων ΙΣΝ αντανακλά το κοινό όραμα του ΙΣΝ και του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα, Renzo Piano, για τη δημιουργία πρότυπων νοσοκομείων του μέλλοντος τα οποία βασίζονται σε μια ουσιαστικά ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ενσωματώνουν πρωτοπόρες περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής και εξοπλισμού, τα τρία νέα νοσοκομεία ΙΣΝ θα παραδοθούν στο Ελληνικό Δημόσιο προς άμεση λειτουργία στο πλαίσιο του Eθνικού Συστήματος Υγείας.

Μάθετε περισσότερα για τη Διεθνή Πρωτοβουλία για την Υγεία (ΔΠΥ) του ΙΣΝ, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.snfghi.org/el/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.