Οι "Fixers" σου φτιάχνουν υπέροχο καφέ, λαχταριστά σνακ, αλλά κυρίως τη διάθεση

Μία στάση στην πλατεία Παγκρατίου αρκεί για να ανακαλύψεις ένα ολόφρεσκο, ποιοτικό και -κυρίως- νόστιμο σύμπαν, με επίκεντρο τον καφέ.

Fixers στο Παγκράτι

Οι άρτι αφιχθέντες "Fixers" δηλώνουν Coffee Makers & Bakers αλλά στην πραγματικότητα επεκτείνονται λίγο πιο μακριά από αυτό. Βλέπεις, στο ολοκαίνουριο coffee concept -που δεν είναι όμως απλά ένα ακόμη coffee concept- αρκούν μόλις λίγα λεπτά στο φρέσκο χώρο τους με το cozy εσωτερικό, τη feelgood αύρα και τις διεθνείς επιρροές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, για να νιώσεις ευπρόσδεκτος, προτού ξεδιπλωθεί μπροστά σου ο γευστικός κόσμος που έχουν προσεκτικά δομήσει, άμα τη εμφανίσει τους στην αστική καθημερινότητα. 

Κάτι για να σε "φτιάξει"

Η έμφαση στην ποιότητα είναι αυτοσκοπός και υπάρχει σε οτιδήποτε συναντά κανείς στην πληθωρική κάρτα, ξεκινώντας από καφέ και ροφήματα, περνώντας από τις επιλογές για σνακ και brunch και καταλήγοντας σε ιδιαίτερα γλυκά. 

Fixers 1

Βασικός πυλώνας εδώ παραμένει ο πολύ καλός καφές, για τον οποίο φροντίζει η δημοφιλής 'Mr Bean Coffee Company' και το αποκλειστικό 100% Arabica blend (από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας) που δημιουργεί για τους "Fixers": Σταθερά καλό και smooth, ιδανικό για να το εμπιστεύεσαι καθημερινά σε οποιαδήποτε έκφανση επιθυμείς, ενώ προσεχώς θα ακολουθήσουν και πιο ξεχωριστά πράγματα σχετικά με τον καφέ. 

Fixers 55

Παράλληλα και συμπληρωματικά, τρέχουν πολλά ακόμη νόστιμα δρώμενα, καθώς από το παρασκευαστήριο στο πατάρι των "Fixers" προέρχονται καθημερινά όλα τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, με ποιοτικές πρώτες ύλες και βασισμένα σε καινούριες, νόστιμες ιδέες, που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο σύνολό τους δύσκολα συναντάς σε οποιοδήποτε παρεμφερές project. 

Rolls με χειροποίητη ζύμη, φίνα cookies, energy bars και αντίστοιχα bowls, διαδέχονται από δροσερές σαλάτες και μία πλήρη γκάμα brunchοειδών με πρωταγωνιστή το αυγό είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που καθιστούν σαφές πως όλα είναι εύκολα προσαρμόσιμα τόσο στα "θέλω" του σύγχρονου επισκέπτη, όσο και συμβατά με τις γευστικές τάσεις του σήμερα. Κάτι που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τα "χαρτιά" των mood fixers και των γλυκών. 

Fixers 3

Fixers 2

Fixers 4

Στην πρώτη περίπτωση, προτάσεις όπως το chicken street roll ή το hot crab dog συνυπάρχουν με κρατσανιστές πίνσες και χορταστικά burgers. Στη δεύτερη, αρκούν μόλις λίγες μπουκιές από τη flan καραμέλας, το baked cheesecake ή την τάρτα σοκολάτας με κομματάκια brownie για να αντιληφθείς πως τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι "Fixers" αναζητούν διαρκώς νέες προκλήσεις ώστε να καλύψουν με τον ιδανικότερο τρόπο κάθε στιγμή της ημέρας. Και είναι μάλλον περιττό να πούμε πως μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν περίφημα, κάνοντας μας να περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα.  


Info

Βρυάξιδος 2, Παγκράτι
Τηλ. 213 0997151
www.fixerscoffee.com
Facebook: Fixers Coffee
Instagram: @fixerscoffee

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

5 techno πάρτι για αυτό το ΠΣΚ

Αν δεν έχετε ακόμη καταστρώσει τα πλάνα σας για το ερχόμενο παρασκευο-σαββατοκύριακο, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

17/05/2024

22 αθηναϊκά μπαρ για τη σημερινή World Cocktail Day

Η 13η ημέρα του Μαΐου είναι πάντοτε μία καλή αφορμή για να βγούμε και να πιούμε.

H Miss Monique επιστρέφει στο "Bolivar"

H Ουκρανή star της dance electronica συναντά ξανά το αθηναϊκό κοινό στην παραλιακή.

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

'Habiba Wine' x 'Mona': Ένα pop up wine bar για το καλοκαίρι

Νέο οινικό σποτ με θέα Ακρόπολη, για λίγες μόλις εβδομάδες.

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.