Απολαμβάνουμε κάθε γιορτινή στιγμή με μία ultra-premium vodka

CÎROC σημαίνει celebration και δε θα μπορούσαμε να βρούμε ιδανικότερο timing για μία premium γευστική εμπειρία.

ciroc

Χριστούγεννα σημαίνει διασκέδαση, έξοδοι, παιχνιδιάρικες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που έχουμε όλο και περισσότερες αφορμές για να γιορτάσουμε, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το έτος οριστικά, σε βραδιές λαμπερές, γεμάτες ενέργεια και glamour, σε νύχτες που θα φορέσουμε τα πιο shinny ρούχα μας και -γιατί όχι;- θα αφήσουμε για λίγο την comfort zone μας για κάτι αρκετά πιο έντονο.

Τα γιορτινά φώτα έχουν ανάψει, τα festive happenings είναι εδώ και δεν έχουμε ιδανικότερη αφορμή από την εορταστική περίοδο για να απολαύσουμε την ίδια τη ζωή, με playful διάθεση, που είναι άλλωστε το μόνο που χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα τις γιορτινές βραδιές στην πόλη. Κάτι τέτοιες βραδιές επιζητούμε να τις πλαισιώσουμε και με premium taste, ό,τι ακριβώς δηλαδή προσφέρει η απαλή και εκλεπτυσμένη γεύση της ultra-premium vodka CÎROC.

Η νυχτερινή Αθήνα έχει όλα όσα χρειαζόμαστε στις γιορτές και μένει μόνο να βρούμε παρέα, διάθεση, μέρος για διασκέδαση και το αγαπημένο CÎROC cocktail, για να κάνουμε CELEBRATE WITH CÎROC.

Σιρόκ 2

Το CÎROC and Tonic είναι η εκλεπτυσμένη εκδοχή του πιο κλασικού nightlife ποτού. Απλό και δροσιστικό, αποτελεί την τέλεια επιλογή για χορευτικές βραδιές στα Αθηναϊκά clubs ή για βραδιές γεμάτες τραγούδι στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο που το CÎROC and Tonic είναι το ποτό που επιλέγει το CÎROC Squad στις βραδινές εξόδους στην πόλη.

Αυτό που κάνει το CÎROC and Tonic τόσο υπέροχο είναι η απαλή και φουτώδης γεύση της CÎROC Vodka η οποία αναδεικνύεται τέλεια μέσα από την απλότητα ενός ποιοτικού Tonic και εάν κάποιος θέλει ένα extra twist μπορεί να ζητήσει μερικά μούρα ως γαρνίρισμα.

Σιρόκ 2

Σιρόκ 4

Για περισσότερη γεύση προτιμάμε το CÎROC Cosmo, ένα πολύ αγαπημένο cocktail στην πιο premium εκδοχή του, αφού ως βάση έχει την ultra-premium vodka CÎROC. Είναι η απόλυτα γιορτινή επιλογή για να συνοδεύσει τα late dinners σε bar της πόλη μαζί με την παρέα. Ο χυμός lime και ο χυμός cranberry ταιριάζουν τέλεια με τη γεύση της CÎROC ενώ ο αφρώδης οίνος του προσφέρει μια γιορτινή πινελιά. Για extra άρωμα ζητάμε να μας το γαρνίρουν με μια φλούδα πορτοκάλι.

CÎROC cocktails 4

Αυτό που κάνει αυτά τα γιορτινά cocktails τόσο ξεχωριστά είναι η CÎROC Vodka, η οποία αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια με αποτέλεσμα να έχει απαλή και φρουτώδη γεύση. Όποιο μέρος και να διαλέξουμε αυτές τις γιορτές – μπουζούκια, club ή bar – ένα CÎROC cocktail θα είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε celebrational έξοδο στην πόλη!

Σιρόκ77

Διάλεξε μέρος, παρέα και το αγαπημένο σου CÎROC cocktail και κάνε το δικό σου CÎROC YOUR CITY!


#CelebrateWithCiroc

#CirocYourCity

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.