Minnie the Moocher: To all that jazz στέκι της πόλης έγινε 9 χρονών

Ένα από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αθήνας γράφει τη δική του ιστορία γιορτάζοντας φέτος τα ένατα γενέθλια του.

Minnie The Moocher

Tο τραγούδι του Cab Calloway, Minnie the Moocher γράφτηκε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης γράφοντας παράλληλα την δική του ιστορία και πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα. Τη δική του ιστορία γράφει και το ομώνυμο All Day Classic bistrot-bar Minnie the Moocher- που πήρε το όνομά του από το all that jazzy τραγούδι- στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Τσακάλωφ  στο Κολωνάκι γιορτάζοντας  φέτος τον Μάρτιο τα ένατα γενέθλια του ως ένα από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αθήνας.

Minnie The Moocher

Ιδανικό στέκι για όλες τις ώρες στο Minnie the Moocher δίνουμε ραντεβού από νωρίς το πρωί για καφέ και πρωινό μετά από shopping και δουλειές στο κέντρο, για φαγητό ή για ένα αριστοτεχνικά φτιάγμένο cocktail το απόγευμα μετά τη δουλειά ή τη βραδινή μας έξοδο, επιλέγοντας  να καθίσετε  είτε στο εσωτερικό είτε  σ’ ένα από τα τραπεζάκια με θέα... στον "ζωντανό" πεζόδρομο της Τσακάλωφ.

Η jazz αισθητική του μεσοπολέμου και της ποτοαπόγορευσης διαχέεται παντού μέσα στο  χώρο σαν ένα ταξίδι στο χρόνο:  στη διακόσμηση, στα έπιπλα, στις  jazz & blues μελωδίες που σαν άλλες "Σειρήνες" γοητεύουν και κρατούν πιστό το κοινό, στον κατάλογο με την vintage γραμματοσειρά, στα ονόματα των spirits & των cocktails, στην επιβλητική μπάρα... Εκεί, μπορούμε να παραγγείλουμε από μία προσεγμένη συλλογή από σπάνια special, premium & deluxe spirits, τα all time classic & signature cocktails καθώς και την εκτενή λίστα κρασιών του. Ανάμεσά τους, το Gold & Steel με ρούμι, Aperol, φρούτα του πάθους και καρύδα αλλά και το δροσερό Platinum Wheels με τζιν, φρέσκο χυμό λεμονιού, ροζ πιπέρι, φύλλα βασιλικού και τζίντζερ- ό,τι πρέπει τώρα το καλοκαίρι.

Minnie The Moocher

Το ταξίδι στην κομψή εποχή της τζαζ συνεχίζεται  με τα γύψινα μοτίβα της οροφής, τους δερμάτινους καναπέδες, τα μικρά μαύρα τραπέζια και τα ατμοσφαιρικά φωτιστικά να μας παραπέμπουν στον "Μεγάλο Γκάτσμπι" αλλά και μας ανοίγουν  το δρόμο και την όρεξη για φαγητό ή brunch τις Κυριακές.  Στο πλούσιο μενού του Minnie the Moocher, θα βρείτε finger food με ethnic επιρροές, mini burgers, αλλά και τη φημισμένη γνήσια Ιταλική Pizza.

Για να συνοδέψετε το κοκτέιλ επιλέξτε ανάμεσα στις νόστιμες πίτσες Margarita, Prosciutto ή Bianca με ανθότυρο, κατσικίσιο τυρί, μοτσαρέλα και λάδι τρούφας. Αν όμως έχει ενσκύψει η πείνα για τα καλά, ενδώστε στον πειρασμό ενός πιάτου Penne al Polo με μανιτάρια πορτσίνι, κοτόπουλο και νιφάδες παρμεζάνας ή ενός θαλασσινού κριθαρότου καραβίδας με καραμελωμένα ντοματίνια. 

Η μουσική παραμένει το ιδανικό soundtrack για τις στιγμές που απολαμβάνετε στο Minnie the Moocher με jazz, swing και rock 'n' roll  ήχους ενώ το βράδυ η μουσική χτυπάει στους ρυθμούς της πόλης. 

Ραντεβού, λοιπόν, με τη Minnie the Moocher στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Εκείνη θα είναι πάντα εκεί. Εσείς μην τη στήσετε! 

Instagram: minniethemoocher_bar

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

29/04/2024

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.