Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs και των παραγωγών που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα.

Οι guest DJs της εβδομάδας

Podcasts, παραγωγές και πρόσφατα δείγματα γραφής από τις ψηφιακές πλατφόρμες των guest DJs και των παραγωγών που επισκέπτονται τα αθηναϊκά decks αυτή την εβδομάδα.

Οι guest DJs της εβδομάδας - εικόνα 1

30/1 Ο Ilario Alicante στο «Nid»
Από το δυναμικό της Cocoon και της Cecille, o Ιταλός παραγωγός της techno επιστρέφει στην Αθήνα καλεσμένος του Blend.

30/1 Ο Glenn Underground στο «Vice Versa»
Ένας θρύλος της house σκηνής του Σικάγο εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

30/1 Ο Lamache στο «six d.o.g.s.»
Ο Γάλλος αναγνωρισμένος DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης του νεοσύστατου label Discobar, ο Thibaut Machet (aka Lamache), έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα house-techno DJ set.

30/1 Η Tora Zohara στο «Casa Bostani»
Η Tora Zohara, Λιθουανή DJ με πλούσια εμπειρία στα decks της Ίμπιζα, έρχεται στην Αθήνα για ένα DJ set με ήχους jackin house και jackin bass house.

30/1 Ο Volkan Caner στο «Dark Sun»
Το μέλος των Τούρκων gothic rockers είναι καλεσμένο στα decks για το party των εικοστών γενεθλίων του θρυλικού goth club του Περιστερίου.



31/1 O I-F στο «six d.o.g.s.»
Ο θρυλικός Ολλανδός DJ, παραγωγός και ραδιοφωνικός παραγωγός εμφανίζεται καλεσμένος του label Lower Parts 31/1 Η Τrish van Eynde και ο Klaina στο «Vice Versa»
H Trish van Eynde και ο Klaina από το Βέλγιο, πρεσβευτές του χορευτικού ήχου του Ντιτρόιτ μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Motorcitysounds», μας επισκέπτονται αμφότεροι με vinyl sets σε τρία πικάπ.

31/1 Ο Space Tribe στο «X Battery»
Το psy trance project του Βρετανού παραγωγού Olli Wisdom είναι το headline act για το επετειακό party των 21 χρόνων της ομάδας Liquid Love

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.