Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα

Ο δημιουργοί του διάσημου νεοϋορκέζικου cocktail bar έρχονται στην Αθήνα για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές και στην φιλοσοφία τους

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα

Ο δημιουργοί του διάσημου νεοϋορκέζικου cocktail bar έρχονται στην Αθήνα για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές και στην φιλοσοφία τους

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα - εικόνα 1

Δυο Ιρλανδοί, ο Jack Mc Garry και ο Sean Muldoon, αφήνουν την αγαπημένη τους πατρίδα και το bar του ξενοδοχείου Merchant στο οποίο εργάζονταν, και ξεκινάνε για το Μεγάλο Μήλο της Νέας Υόρκης για ν’ανοίξουν το δικό τους μπαρ. Ζούνε το δικό τους Αμερικάνικο όνειρο και μόλις ελάχιστα χρόνια μετά το παιδί τους που ακούει στο όνομα «Dead Rabbit», ανακηρύσσεται ως το καλύτερο της Αμερικής. Στην δε φετινή λίστα των World’s 50 Best Bars βρίσκεται στην θέση Νο 2 και όλοι πια περιμένουν το επόμενο βήμα των τρομερών παιδιών. Ο Jack Mc Garry το καλοκαίρι του 2013 ανακυρήσεται από το Tales Of the Cocktail ως ο Διεθνής Μπάρτεντερ της χρονιάς. Στα χέρια του έτερου Sean Muldoon, το μπαρ του ξενοδοχείου Merchant ανακηρύσσεται από το Tales Of the Cocktail το 2010 ως το καλύτερο cocktail bar.

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα - εικόνα 2

Προσκεκλημένοι του εμβληματικού αθηναϊκού cocktail bar «Baba Au Rum», οι δύο εμπνευσμένοι bartenders έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη μας την 1η Φεβρουαρίου για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές τους αλλά και την φιλοσοφία τους. Γιατί φύγανε από το Merchant, ποιά ήταν η έμπνευση τους και πως εξέλιξαν την ιδέα; Τι είναι τελικά το «Dead Rabbit Grocery & Grog», πώς λειτουργεί, πώς εξυπηρετεί τους πελάτες του, πώς σερβίρει τα ποτά του και γιατί τελικά είναι ίσως το καλύτερο μπαρ του κόσμου; Πως «χτίζουν» τον κατάλογο τους, πως σκέφτονται για να δημιουργήσουν νέα κοκτέιλ και τρόπους σερβιρίσματος; Και βέβαια σαν Ιρλανδοί, θα μιλήσουν για το αγαπημένο τους απόσταγμα το Ιρλανδικό Ουίσκι. Εκτός όμως από το σεμινάριο, οι δύο Ιρλανδοί θα κρατήσουν δυνάμεις μια guest εμφάνιση, το βράδυ της ίδιας μέρας, πίσω από τη μπάρα του «Baba Au Rum» .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «Fuga» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η τιμή παρακολούθησης είναι € 70 και η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο info@babaaurrum.com.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.