Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα

Μότο του είναι «gigs, fast food & club». Εγκαίνια το Σάββατο 13/10 με party των Amateurboyz και καλεσμένο τον Man Power

Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα

Μότο του είναι «gigs, fast food & club». Εγκαίνια το Σάββατο 13/10 με party των Amateurboyz και καλεσμένο τον Man Power

Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα - εικόνα 1

Ακόμα μια νέα άφιξη έρχεται να ζωηρέψει τη νυχτερινή ζωή του κέντρου της πόλης από το Σάββατο 13/12, στο ιδανικό timing λίγο πριν τις γιορτές. Το «Kitty Cat», το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στη στοά της οδού Σταδίου7, δηλαδή στον χώρο του πρώην εστιατορίου «Far East», θα έχει σύνθετη λειτουργία, συνδυάζοντας φαγητό, συναυλίες και alternative clubbing μέσα σε ambience απωανατολίτικου μπουντουάρ. Θα ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ. με έμφαση στην αμερικάνικη κουζίνα αλλά και με κλασικά διεθνή πιάτα όπως tandoori, tikka masala και chevice σερβιρισμένα στη λογική του εύχρηστου, του απλού και του προσιτού. Στις πιο προχωρημένες ώρες, τα επιλεγμένα live (οι Rattler Proxy εμφανίζονται στις 18/12 και οι Burger Project στις 22/12) και τα DJ sets (την ομάδα των DJs συμπληρώνουν οι Lucas the Third, Bad Spencer, Oh Yeah, Χρήστος Κοντός κ.ά.) θα παίρνουν το πάνω χέρι. Στη βραδιά τoυ opening, το Σάββατο 13/12, οι Amateurboyz κάνουν το επετειακό τους party για τα δέκα χρόνια της παρουσίας τους στην αθηναϊκή σκηνή με καλεσμένο τον μυστηριώδη παραγωγό Man Power (φωτό) ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από τις φετινές του κυκλοφορίες στα label Hivern και Correspondant. Μαζί του θα είναι ασφαλώς και οι ίδιοι οι Amateurboyz καθώς και ο Roi Talmor από το Τελ Αβίβ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.