Στο «Section X» χορεύεις

Στον χώρο του «X-Battery» στην Λεωφόρο Κηφισού ανοίγει στις 27/9 το «Section X», ένα νέο dance club γύρω από το οποίο συσπειρώνονται δραστήριες και διαφορετικού ύφους ομάδες της πόλης.

Στο «Section X» χορεύεις

To νέο dance club στην Λεωφόρο Κηφισού ανοίγει στις 27/9

Στο «Section X» χορεύεις - εικόνα 1

Στον χώρο του «X-Battery» ανοίγει αυτό το Σάββατο το «Section X», ένα νέο dance club γύρω από το οποίο συσπειρώνονται δραστήριες και διαφορετικού ύφους ομάδες της πόλης. Από εκεί προκύπτει και το πολυσυλλεκτικό του μουσικό ύφος με έμφαση κυρίως στην house και στην techno. Μέσα στους επόμενους μήνες θα υποδεχτούμε εκεί κάποια από τα δημοφιλέστερα και ιστορικότερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής. Mark Knight, Pete Tong, Claptone, Felix Da Housecat, Roger Sanchez, Pan Pot, Hot Since 82 φιγουράρουν στη λίστα των guest DJs που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ καταξιωμένοΙ Έλληνες DJs και παραγωγοί θα πλαισιώνουν όλα τα events. Για τη βραδιά του opening στις 27/9 καλεσμένος είναι ο Τούρκος DJ της house DJ Tarkan (φωτό) και θα εμφανιστούν επίσης οι Alexandra Mckay (live PA), V-Sag και αρκετοί ακόμα. Στην περίπτωση που η πρώτη σκέψη που σας ήρθε στο μυαλό είναι «ποιος τραβιέται μέχρι τον Κηφισό», το club έχει μεριμνήσει να εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων όλο το βράδυ από και προς τους σταθμούς του μετρό Ομόνοια και Ελαιώνας για τη μεταφορά των επισκεπτών του. Περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις: 6947268743

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.