«Crepusculum»: το νέο event του MOVE project

Το party με το μυστικό line-up επιστρέφει στις 6/9 με τέσσερις καλεσμένους στο club «Maze»

«Crepusculum»: το νέο event του MOVE project

Το party με το μυστικό line-up επιστρέφει στις 6/9 με τέσσερις καλεσμένους στο club «Maze»

«Crepusculum»: το νέο event του MOVE project - εικόνα 1

Mε έναν τρόπο λειτουργίας που το θέλει να μην ανακοινώνει το line up του αλλά και να μην επιτρέπει τις φωτογραφίες και τα videos κατά τη διάρκεια του party, το Move project επιστρέφει με ένα στις 6/9 στο club Maze στο Βοτανικό για να παρουσιάσει μια νέα σειρά από “invitation only” events υπό την κωδική ονομασία Crepusculum με αφηγηματική διάθεση και κινηματογραφικό πνεύμα. Η πρεμιέρα του Crepusculum θα έχει τέσσερις καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα ονόματα των καλεσμένων, δεν φανερώνονται, δίνονται ωστόσο κάποια hints, για όσους μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν…

- O πρώτος guest προέρχεται από την Ανατολική Ευρώπη και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Tα tracks του παραπέμπουν στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας του με εμφανείς ηχητικές αναφορές στο Detroit εμπνευσμένος από ονόματα όπως Moodymann και Theo Parrish. Μετρά ήδη δύο δικά του labels και το ιδιαίτερο στυλ του ενισχύει τη γενική άποψη ότι δεν ήρθε να μιμηθεί τον ήχο κανενός.

- Με σκανδιναβική προέλευση, ο δεύτερος guest, εμπνεύστηκε από τα μουσικά κινήματα στο Detroit, το Βερολίνο και το Λονδίνο, ώστε να ασχοληθεί με την παραγωγή πίσω στη δεκαετία του ’90. Διατηρεί πολλά ψευδώνυμα και project, επανευφευρίσκοντας συνεχώς τον καλλιτεχνικό του εαυτό. Είναι είναι ιδιοκτήτης γνωστών labels και έχει υπογράψει αμέτρητες κυκλοφορίες και remixes για αξιόλογες δισκογραφικές εταιρίες.

- Με ανερχόμενη παρουσία αλλά πολυετή εμπειρία και πρωτότυπο sound design, ο τρίτος guest, υπόσχεται ένα set που θα μας συναρπάσει ταξιδεύοντας από Αθήνα στο Βερολίνο και αντίστροφα.

- Ο τέταρτος guest αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εγχώριες περιπτώσεις, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή Τύπο. Έχει στο ενεργητικό του EP’s και αμέτρητες συνεργασίες, εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο του. Θα πραγματοποιήσει μία σπάνια live εμφάνιση γεμάτη πειραματικούς, αινιγματικούς και ατμοσφαιρικούς ήχους.

Για να εξασφαλίσετε τη μια από τις 300 αριθμημένες προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το thevoiceofmove@gmail.com ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της σελίδας MOVE στο facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.