16 DJs αποτίνουν φόρο τιμής στα Jungle Parties

Tα θρυλικά parties του Χρίστου Καλοπήτα φέρνουν μαζί στο «Bios» DJs διαφορετικών γενεών και μουσικών καταβολών την Παρασκευή 25/4 

16 DJs αποτίνουν φόρο τιμής στα Jungle Parties

Σε ανάμνηση των φημισμένων κινητών Jungle Parties του Χρίστου Καλοπήτα που άφησαν εποχή στο clubbing της πόλης, 16 DJs της Αθήνας από διαφορετικές μουσικές σκηνές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα party – φόρο τιμής. Ένα μεγάλο line-up που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της χορευτικής μουσικής, από djs που είτε τα έζησαν και δεν τα ξεχνούν, είτε λυπούνται που δεν πρόλαβαν τα Jungle, και θα παίξουν αφιλοκερδώς, θα σας προσφέρει ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα, την Παρασκευή 25/4 στο Bios. Μουσική θα παίξουν οι Anna Mystic,Junior X, Blend Mishkin, Raggaprincess, Lo-Fi, A@H2O, Pascal, Mr Denniz, Petros Floorfiller, Chevy, Leon Segka, DJ Harris, Junior Sp, Palov, Jeph One και Thanos. Το σύνολο των εσόδων της βραδιάς θα δοθεί στον Χρίστο Καλοπήτα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στέγασης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.