5 χρόνια «Baba Au Rum»

Το επιδραστικό cocktail bar γιορτάζει τα γενέθλιά του με έναν εκλεκτό καλεσμένο από το Λονδίνο!

5 χρόνια «Baba Au Rum»

Την Πέμπτη 27/3 το επιτυχημένο cocktail bar της οδού Κλειτίου γιορτάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη συμπλήρωση των πέντε –γεμάτων διακρίσεις- χρόνων λειτουργίας του, αφού έχει την τιμή να φιλοξενεί στη μπάρα του μέλη της ομάδας ενός από τα σπουδαιότερα bar του κόσμου, το λονδρέζικο «Happiness Forgets». To «Happiness Forgets» άνοιξε το 2011 στο Ηoxton του Ανατολικού Λονδίνου. Τον περασμένο Ιούνιο ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο bar της Ευρώπης στο Paris Cocktail & Spirits (το Παρισινό bar show) και τον περασμένο Οκτώβριο έλαβε την έκτη θέση στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (από τον θεσμό www.worlds50bestbars.com). Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, το «Baba Au Rum» θα έχει party με εκλεκτούς καλεσμένους, πολλή μουσική, και ακόμα περισσότερα cocktail. Και σε περίπτωση που έχετε καιρό να το επισκεφτείτε θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι οι αλλαγές που ήρθαν ύστερα από την πρόσφατη ανακαίνιση έχουν κάνει bar της Κλειτίου πιο λειτουργικό, πιο εξωτικό και πολύ πιο όμορφο.
Λίγες μέρες αργότερα το «Baba Au Rum» μετακομίζει με την σειρά του στο Λονδίνο για να ανταποδώσει την επίσκεψη.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.