Η 'Cinderella' ανάβει ξανά τη ντισκομπάλα της

Το δημοφιλές disco nightspot επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα για να συνεχίσει το μύθο του.

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι

Μπορεί ο μύθος να θέλει την Σταχτοπούτα να μαζεύεται τα μεσάνυχτα, αλλά στο 'Cinderella' η δράση τότε τότε ακριβώς ξεκινά. Αν και ένα εναλλακτικό disco nightspot που κρατάει από το 2015, έχει ξεκάθαρα χτίσει τον δικό του μύθο χάρη στη φιλοξενία του και την αγάπη του κοινού - βασικά, τη δημιουργία φανατικού crowd. 

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 1

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 2

Kορυφαίες μουσικές επιλογές από την disco era και ένας υπέροχος χώρος στο Κολωνάκι έχουν κατά καιρούς καταστήσει το εν λόγω σποτ ως talk of the town και δεν είναι τυχαίο που, ήδη από το ξεκίνημά του, το 'Cinderella' προσελκύει θαμώνες από κάθε γωνιά της πόλης, δίνοντας χαρά που πηγάζει από το ρυθμό της μουσικής του και την έντονη διάθεση για χορό.

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 4

Από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, το 'Cinderella΄επιστρέφει με το κορυφαίο design του Κωνσταντίνου Βογιατζή (Yatzer), τις ντισκόμπαλες, την ανανεωμένη του πίστα και τον γεμάτο καθρέφτες χώρο του. Με τον Χάρη Πάνου πίσω από τα decks αλλά και με άλλες guest εμφανίσεις σε θεματικές, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Φέρνει μαζί της όλη αυτή την ενέργεια και τη ζεστασιά, μαζί με τη γλυκιά νοσταλγία μιας άλλης εποχής, που έχει όμως ακόμη να δώσει τόσα πολλά στην τωρινή.


Info
Λεβέντη 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 7222977

Από τις 23.30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024