Το "By The Glass" σβήνει 10 κεράκια

Και το γιορτάζει με ένα πάρτι, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

10 χρόνια By The Glass

Έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια από τότε που η Φωτεινή Παντζιά άνοιγε το πολύ ιδιαίτερο οινικό σποτ στη Στοά Ράλλη, βάζοντας το λιθαράκι της για την περαιτέρω εξέλιξη των wine bars/bistro, που πια αποτελούν μία από τις ελκυστικές τάσεις στην πόλη. Σήμερα, το "By The Glass" είναι ένα σημείο αναφοράς και συνεχίζει να υπηρετεί το πάντοτε θελκτικό κόνσεπτ "καλό κρασί+κάτι εξίσου καλό για φαγητό", με 500+ ετικέτες του ελληνικού και ξένου αμπελώνα (η πλειοψηφία αυτών και σε ποτήρι) αλλά και μία κουζίνα που βαδίζει διαρκώς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η αεικίνητη, τόσο επιχειρηματικά όσο και κοινωνικά, Φωτεινή Παντζιά και η ομάδα της φρόντισαν άπαντες εκ των επισκεπτών όλα αυτά τα χρόνια να νιώσουν άνετα και να περάσουν όμορφα με ένα ποτήρι στο χέρι τόσο στα τραπέζια της πλατείας όσο και σε εκείνα της νεοκλασικής στοάς αλλά και του ζεστού εσωτερικού χώρου. Παράλληλα, προσέθεταν κάτι νέο κάθε χρόνο: Από καινούριους dispensers και προσθήκες ετικετών μέχρι οινογνωσίες και προκλήσεις, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η όλη εμπειρία. 

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από τις 14.00, το "By The Glass" υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους σε ένα εορταστικό πάρτι, στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πια Στοά Ράλλη, με  live μουσική από την Rosanna Mailand και τους Key Royale, ειδικό μενού και την  ατελείωτη wine list του. Φυσικά, δε θα λείπει η τούρτα, με τα 10 κεράκια της να μαρτυρούν την ωρίμανση του δημοφιλούς wine bistro - ακριβώς όπως συμβαίνει με το καλό κρασί δηλαδή.

* Φρόντισε μόνο να κάνεις την απαραίτητη κράτηση στο τηλ. 210 3232560.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.