Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση!

Το αγαπημένο μπαρ του Κεραμεικού, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ξεκίνησε τη δοκιμαστίκη περίοδο λειτουργίας του και μας αποκαλύπτει αργά και σταθερά τα νέα του σχέδια.

Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση!

Το αγαπημένο μπαρ του Κεραμεικού, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ξεκίνησε τη δοκιμαστίκη περίοδο λειτουργίας του και μας αποκαλύπτει αργά και σταθερά τα νέα του σχέδια. Μεταφέρθηκε λίγα μόλις μέτρα από τον χώρο όπου μας πρωτοσυστήθηκε το 2012, σε ένα εντυπωσιακό κτίριο απέναντι από τον σταθμό του μετρό, στο οποίο πρωταγωνιστούν το μέταλλο και το γυαλί, διατηρώντας την industrial αισθητική του πρώτου Momix.

Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση! - εικόνα 1

Το ντιζάιν του εσωτερικού χώρου ανέλαβε το Studio Plan B, δίνοντάς του έναν πιο ζεστό και οικείο χαρακτήρα με καθαρές γραμμές και πολλές πρασινάδες. Κύριο χαρακτηριστικό του νέου χώρου είναι η μεγάλη, κεντρική μπάρα, η οποία διαθέτει ένα είδος μηχανισμού που της επιτρέπει να επεκταθεί στον εξωτερικό χώρο. Αυτό, βέβαια, που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό φωτιστικό με τα νέον φώτα που απλώνεται σε μία ακανόνιστη πλέξη πάνω από την μπάρα. Όσο για τον εξωτερικό του χώρο, η αγαπημένη αυλή από το πρώτο Momix, έδωσε τη σκυτάλη σε μία ευρύχωρη ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, την πολύβουη πλατεία του Κεραμεικού, αλλά και τον εσωτερικό χώρο μέσω της τεράστιας ηλιοροφής.

Ο νέος του χώρος υποστηρίζει απόλυτα και τη νέα all day φιλοσοφία του με προτάσεις για όλη τη μέρα. Ήδη ανοίγει από το πρωί για καφέ, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν προτάσεις για brunch, lunch, dinner και after office ελαφριές μίξεις. Αυτήν την στιγμή μπορείτε να απολαύσετε μία μικρή εκδοχή της cocktail list με τα best seller μοριακά κοκτέιλ του και να τα συνδυάσετε με πρωτότυπες bar food προτάσεις.

Το Momix μέσω του νέου του χώρου μας συστήνεται από την αρχή, ακόμα κι αν βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο, κάθε εβδομάδα θα μας δίνει και από ένα hint από αυτά που θα δούμε σε δύο μήνες από τώρα, όταν θα κάνει και το επίσημο grand opening.

Βουτάδων 36, Κεραμεικός | 6974350179

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.