Τα καλύτερα Halloween parties του Σαββατοκύριακου

Στοιχειωμένες κολοκύθες, spooky χαρακτήρες του σινεμά, σκοτεινές μουσικές και guilty pleasure μελωδίες! Αυτά και άλλα πολλά θα συμβούν το Σαββατοκύριακο στα καλύτερα halloween πάρτυ που παίζουν στην πόλη.

Τα καλύτερα Halloween parties του Σαββατοκύριακου

Στοιχειωμένες κολοκύθες, spooky χαρακτήρες του σινεμά, σκοτεινές μουσικές και guilty pleasure μελωδίες! Αυτά και άλλα πολλά θα συμβούν το Σαββατοκύριακο στα καλύτερα halloween πάρτυ που παίζουν στην πόλη.

«Epic Halloween Party» στο Six D.o.g.s

Τα καλύτερα Halloween parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 1

Η ομάδα των «Epic/Έπικ» επιστρέφει το Σάββατο 30/10 διοργανώνοντας ένα επικό halloween πάρτυ στο Six D.o.g.s. Θα ακούσετε pop, disco, rnb, ακόμα και trash μουσικές από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι και σήμερα και θα χορέψετε ξέφρενα μέχρι το πρωί. Όσοι έχετε ξαναπάει σε halloween πάρτυ του Six D.o.g.s ξέρετε τι να περιμένετε, οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για ένα σουρεάλ σκηνικό τρόμου, ευφάνταστα spooky κουστούμια και θεματικά bloody κοκτέιλ.

Έναρξη 10 μ.μ | Είσοδος: € 5

Τριήμερο πάρτυ στην Death Disco

Φέτος το halloween party της «Death Disco» θα είναι τριήμερο, ξεκινώντας από την Παρασκευή 29/10 με το «Most Embarrassing ‘80s Halloween Party Ever!». Θα βρεθείτε στο σπίτι που συγκατοικούν ο Ψαλιδοχέρης, η Corpse Bride, ο Φρέντυ Κρούγκερ, η οικογένεια Άνταμς και άλλοι αγαπημένοι creepy χαρακτήρες του σινεμά και θα ακούσετε τα καλύτερα (αλλά και τα χειρότερα) τραγούδια των ‘80s. Οι μεταμφιέσεις και ο χορός μέχρι τελικής πτώσης θα επικρατούν και το Σάββατο 30/10 με ένα πιο σκοτεινό «Gothic Halloween Party». Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, μόνο που οι μουσικές θα είναι πιο σκοτεινές, από darkwave και postpunk μέχρι goth. Την Κυριακή 31/10, ανήμερα του Halloween, οι εορτασμοί ολοκληρώνονται με ένα «Halloween Massacre» πάρτυ, το οποίο θα είναι το πιο τρομαχτικό, το πιο dead and buried πάρτυ από όλα.

Έναρξη 12 π.μ | Είσοδος: € 5 (με μπύρα ή κρασί)

«Midnight Express Records Release Party» στο Barrett

Η κινηματογραφική λέσχη «Midnight Express» που διοργανώνει μεταμεσονύχτιες προβολές στην πόλη, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της βινύλια με σπάνια soundtracks. Το release party θα γίνει αυτήν την Κυριακή 31/10 στον ανοιχτό χώρο του Barrett, ενώ τις μουσικές θα αναλάβει ο Χρήστος Μιχαλάτος των Last Drive. Θα χορέψετε, θα διασκεδάσετε και θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε πρώτοι τους δίσκους των Suspiria και Mark Il Poliziotto.

Πρωτογένους 11, Ψυρρή | 2103218373 | Έναρξη: 7 μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

«The Haunting» στο ΕΚΕΙ

Τα καλύτερα Halloween parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 2

Την Κυριακή 31/10 το ΕΚΕΙ πάνω και το ΕΚΕΙ κάτω θα υποδεχτούν όλες τις μάγισσες, βαμπίρ και τα φαντάσματα της πόλης, για να γιορτάσουν μαζί σας την επέλαση των κακών πνευμάτων με όλες τις χορευτικές επιτυχίες από τις δεκαετίες που πέρασαν. Να έχετε στο νου σας ότι εκείνη τη μέρα το μέρος θα είναι στοιχειωμένο, θα έχει spooky ατμόσφαιρα με ιστούς, κολοκύθες και παγανιστικά σύμβολα, αλλά πάνω από όλα θα σας βάλει σε party mood.

Λέκκα 23-25, Αθήνα | 6971920754 | Έναρξη: 10 μ.μ | Είσοδος: € 10 (με ποτό ή μπύρα)

«Nightmare before Christmas» από το Suburbia

Το Σάββατο 30/10 το Suburbia επιστρέφει με το έκτο θεματικό event, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το σκοτεινό animation του Τιμ Μπάρτον, «Nightmare Before Christmas». Όπως συμβαίνει και με όλα τους τα event, η τοποθεσία του πάρτυ είναι μυστική και αποκαλύπτεται λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του. Θα γιορτάσετε το Halloween ντυμένοι σύμφωνα με το πνεύμα της ταινίας και για να ζήσετε αυτήν την εμπειρία πρέπει να προμηθευτείτε γρήγορα προσκλήσεις από τη σελίδα του Suburbia στο facebook.

Έναρξη: 7 μ.μ | Είσοδος:€ 30 (μόνο με προπληρωμένες προσκλήσεις)

«Halloween Circus freak show» στο Backdoor Athens

Τα καλύτερα Halloween parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 3

Το Σάββατο 30/10 το Backdoor του Ψυρρή θα γίνει το μέρος συνάντησης όλων των απόκοσμων πλασμάτων της πόλης. Επιδέξιοι χορευτές θα ακροβατούν ανάμεσά σας, θα παρακοθουθήσετε ένα drag show βγαλμένο από το halloween, ενώ τις μουσικές θα επιλέγει ο Dear Quentin.

Έναρξη: 11 μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Όλοι οι χώροι είναι covid-free και λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλει η Πολιτική Προστασία.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.