To «Tailor’s House» βάζει τα… χορευτικά του

Η νέα λίστα του hotspot του Κέντρου εμπνέεται από αγαπημένα χορευτικά τραγούδια και μας ξεσηκώνει μιξάροντας γεύσεις και νότες.

To «Tailor’s House» βάζει τα… χορευτικά του

Σας έχει τύχει ποτέ μια γουλιά απ’ το αγαπημένο σας κοκτέιλ να πατάει ένα play στον εγκέφαλο και ξαφνικά το μυαλό σας να πλημμυρίζει απ’ τις νότες του αγαπημένου σας τραγουδιού; Να γεμίζει το στόμα σας με λεμονένια αρώματα, φουντουκένιες γεύσεις, βότανα και βερμούτ, και ξαφνικά να ακούτε το Pretty Woman στον αέρα; Ή μια γουλιά από ρούμια, φρούτα του πάθους και μπαχάρια, να σας κάνει να κουνιέστε στο ρυθμό του Thriller;

Αυτό πετυχαίνει το «Tailor’s House» με τον νέο του κατάλογο που, σε επιμέλεια του bar manager Βαγγέλη Γρηγορόπουλου και του head bartender Στάθη Γονή, βγάζει στο προσκήνιο τον πιο χορευτικό χαρακτήρα του αγαπημένου μας cocktail spot της πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Cocktails εμπνευσμένα από αγαπημένα χορευτικά hits, όπως το Guantanamera, το Let’s Twist Again, το Thriller ή το Pretty Woman φέρνουν στο ποτήρι μας την party διάθεση που μας έχει στερήσει η πανδημία, ενώ μείξεις όπως αυτή του Jumanji, με infusion από ρούμι και καφέ, κανέλα, χυμό λεμονιού, λικέρ ροδάκινο και bitters πορτοκαλιού, ή του Last Dance με λικέρ από lichi και Moscato D’ Asti φέρνουν στο αγαπημένο στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης την αθηναϊκή τροπικάνα που θα μεταμορφώσει τις νύχτες μας σε εξωτικό όνειρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tailor’s House

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.