Αποκριάτικα πάρτι με trash, kitch αλλά και... Netflix!

Έφτασε η ώρα για τα πιο ζωντανά κι εμπνευσμένα events της χρονιάς! Επιλέξαμε τα πιο δυνατά αποκριάτικα πάρτι που παίζουν στην πόλη για να κάψετε τον Καρνάβαλο με κέφι και άποψη.

Αποκριάτικα πάρτι με trash, kitch αλλά και... Netflix!

Παραδοσιακά τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι στήνονται λίγες ημέρες πριν από τα Κούλουμα και τα μπαρ της πόλης μάς βάζουν να ψάξουμε βαθιά στην ντουλάπα για το καλύτερο outfit. Έχετε να επιλέξετε από αλλόκοτα πλάσματα, disco glam, ερωτικά στιχάκια ή απλώς να βρείτε τη σούπερ εμφάνιση που κολλάει παντού.

Stranger Things 4 στο «Black Box»

Το Superstrange επιστρέφει αυτό το Σάββατο 29/2 στον παράλληλο κόσμο του «Stranger Things». Τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα, βγαλμένα από το σύμπαν του gaming, του σινεμά, των κόμικς και της ποπ κουλτούρας, θα καταλάβουν το «Black Box» στον Κεραμεικό για ένα βράδυ γεμάτο ’80s και ’90s hits από τους Robin Skouteris, Giorgos Tzavys και Emilio Soares.

Το τέταρτο κατά σειρά πάρτι εμπνέεται από την τελευταία σεζόν και υπόσχεται να σας μεταφέρει στο διάσημο πια «Starcourt Mall» με τα μοναδικά του σκηνικά, ενώ θα σας βάλει σε πειρασμό να δοκιμάσετε παγωτό από το καρότσι του Scoops Ahoy. Οι αναφορές στη δημοφιλή σειρά δεν σταματούν εκεί, με σπέσιαλ κουίζ για όσους έχουν μελετήσει εξονυχιστικά το τηλεοπτικό φαινόμενο «Stranger Things», ενώ δεν θα λείπουν τα καθιερωμένα photo booths, τα videogames και οι ρετρό προβολές από τη δεκαετία του ’80.

iΈναρξη: 10 μ.μ. | Είσοδος: € 8 με μπίρα, κρασί ή αναψυκτικό

Kitcherella στο «Χοροστάσιο»

Το καθιερωμένο αποκριάτικο Kitcherella party ξαναχτυπά το Σάββατο 29/2 στο «Χοροστάσιο», για να καταργήσει κάθε αίσθηση καλού γούστου, συνοδευόμενο με όλες τις kitsch disco, ελληνικές και ξένες επιτυχίες του πλανήτη, σερβιρισμένες από τον ειδικό DJ Kitschy Kimon. Όσο για το dresscode της βραδιάς, με κωδικό «όσο πιο κουλό τόσο πιο καλό», η υπερβολή δεν είναι ποτέ αρκετή. Ντυθείτε με το λαμέ κουστούμι σας, τολμήστε παρδαλούς συνδυασμούς κι ετοιμαστείτε να κουνηθείτε στους ρυθμούς μιας ρετροσπεκτίβας των πιο χιπ κιτς στιγμών της παγκόσμιας αλλά και της ελληνικής δισκογραφίας.

iΈναρξη: 10 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Sweet Sixteen στην «Αυτοκίνηση»

Το θρυλικό κλαμπ της Κηφισίας επιστρέφει για μια νύχτα γεμάτη καρναβαλίστικη διάθεση, μουσικές και ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψουν στα αγαπημένα ’80s και ’90s. Την Παρασκευή 28/2 θα φωτιστεί ξανά το dancefloor, θα πάρουν μπροστά τα μηχανήματα καπνού και οι ντισκομπάλες, για ένα πάρτι με αυθεντικό σκηνικό που θα σας γυρίσει πίσω στις χρυσές δεκαετίες. Τα decks θα αναλάβουν με τα βινίλια και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τότε ο παλιός resident DJ της «Αυτοκίνησης» Ντένης Βαγγόπουλος, ο Ανδρέας Ανδρουλάκης, ο Μάκης Ρούσσος και ο Στέφανος Κουβαράς, για να σας χορέψουν με τα νοσταλγικά τους rhythms μέχρι το πρωί.

iΛ. Κηφισίας 7, Μαρούσι | Έναρξη: 10 μ.μ. | Ποτό: € 10, φιάλη: € 100 | Κρατήσεις: 6932712000

Αποκριάτικα πάρτι με trash, kitch αλλά και... Netflix! - εικόνα 1

Πες το μ’ ένα φιλί στο «Rudu»

Το «Rudu Bar» μας δίνει για την Παρασκευή 28/2 ραντεβού... απέναντι, στον πολυχώρο του κλαμπ «01 Athens». Το μπαρ των Πετραλώνων έχει οργανώσει ένα άχαστο αποκριάτικο πάρτι με disco, pop, ’80s και ’90s μουσικές, αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες, μικρές εκπλήξεις και happenings. Για την αμφίεσή σας εμπνευστείτε από τραγούδια που μιλούν για μεγάλους έρωτες κι ετοιμαστείτε να κουνηθείτε στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των Μόνο_ντέκα (aka Ζωή Παρασίδη και Φιλίππα Δημητριάδη) και της party specialist Matina Sous Peau.

iΈναρξη: 9.30 μ.μ. | Είσοδος: € 10 με ποτό

Trashland στο «Tres»

Οι Τράσλαντ και Lovecraft διοργανώνουν ένα επικό αποκριάτικο πάρτι την τελευταία ημέρα των Αποκριών. Την Κυριακή 1/3 ο φιλόξενος χώρος του «Tres» στη Ζωοδόχου Πηγής θα μεταμορφωθεί σε μια αρένα για δυνατό τρασοπόλεμο, με τους συνήθεις ύποπτους Dr Χάιντι, Μάνθο Φουστάνο, Luigi και Παρδαλό Κατσίκι στα decks. Θα ακούσετε αγαπημένα χιτάκια περασμένων δεκαετιών, trash anthems και καλτ επιτυχίες του χθες και του σήμερα και θα χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

iΈναρξη: 11 μ.μ. |Είσοδος: € 4 | Κρατήσεις: 6943936422

Περισσότερες πληροφορίες

Χοροστάσιον

Σκουλενίου 2 (1ος όροφος), Πλ. Κλαυθμώνος
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.