Το «Μπελ Ρέυ» γίνεται 5 και το γιορτάζει!

Το αγαπημένο σνακ μπαρ του Κουκακίου σας καλεί σε ένα άχαστο γενέθλιο πάρτι παρέα με τους resident Djs του «Needless» και των «Diskotekken», οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να σας χορέψουν στο dance floor.

Το «Μπελ Ρέυ» γίνεται 5 και το γιορτάζει!

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που το παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων μετατράπηκε στον πιο hip χώρο του Κουκακίου. Το «Μπελ Ρέυ» παραμένει σταθερή αξία για χαλαρό καφέ και τσίμπημα τα πρωινά, όπως και must προορισμός για κουλ έξοδο τα βράδια.

Αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 6 μ.μ. μέχρι και τα μεσάνυχτα σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τα πέμπτα του γενέθλια σε ένα πολλά υποσχόμενο, απογευματινό dance party. Υπεύθυνοι για τις μουσικές επιλογές θα είναι οι Chevy και Mr. Z από το «Needless», οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Χρήστο Αγγελόπουλο από τους «Diskotekken» με σκοπό να σας χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπελ Ρέυ

Φαλήρου 88 & Γεωργάκη Ολυμπίου, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.