Το Tyco γίνεται ενός και το γιορτάζει

Γενέθλια έχει το λιλιπούτειο μπαράκι της Ρόμβης και οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το Tyco γίνεται ενός και το γιορτάζει

Πριν από ένα χρόνο, όταν ανακαλύψαμε το νέο σποτ του κέντρου, τα κοκτέιλ πήγαν κι ήρθαν: στο χέρι για βόλτα στο κέντρο ή άραγμα στη μπάρα με φάνκυ μουσικές, το Tyco έχει κάτι για όλες τις περιστάσεις. Δώδεκα μήνες μετά, κι ενώ ετοιμάζεται ήδη για να ανοίξει το αδερφάκι του στο Χαλάνδρι (το αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι) το λιλιπούτειο μπαρ σβήνει τα κεράκια του με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων την Παρασκευή 21/6.

Από τις 4μ.μ. ένα χαβανέζικο μπάρμπεκιου θα στηθεί στην απέναντι πλευρά του πεζόδρομου με τον Γιάννη Πέτρο Πετρή του Tiki Bar Athens και τον Γιάννη Σταυρούλακη, τον άνθρωπο πίσω απ' το Tyco, να αναλαμβάνουν ψησίματα και σερβιρίσματα (και όποιος πρόλαβε). Ένα νέο dj booth θα περιμένει έξι από τους Djs που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τους μείκτες του Tyco: οι Bakerman, Giorgos Mantzios aka Mantz, Liou , Bonso, Fragk&Gi, B2B2B2B Surpise θα αναλάβουν σε σειρά τα decks για να τιμήσουν την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και να γεμίσουν μουσική τον πεζόδρομο. Τέλος, ο Άγγελος Τριανταφυλλόπουλος της ζυθοποιείας Blame the Sun θα σερβίρει κοκτείλ με Beach Bum Tropic Ale, για ένα twist από τις γνωστές μείξεις του καταλόγου του Tyco.

i«Tyco» | Παρασκευή 21 Ιουνίου | 4μ.μ.-2.30π.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.