Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο δυνατά θεματικά πάρτι που παίζουν στην πόλη για να κάψετε τον Καρνάβαλο με κέφι και χάρη.

Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου

Παραδοσιακά τα καλύτερα μασκέ parties συμβαίνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και τα μπαρ της πόλης μας βάζουν στο θέμα με ειδικά dress codes που θα μας κάνουν να ψάξουμε βαθιά στην ντουλάπα. Έχετε να επιλέξετε από παραμυθένιες εμφανίσεις, αλλόκοτα πλάσματα, κοσμοπολίτικο lifestyle ή απλά να βρείτε αυτή την σούπερ εμφάνιση που κολλάει παντού. Γι’αυτό και εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο δυνατά θεματικά πάρτι που παίζουν στην πόλη για να κάψετε τον Καρνάβαλο με κέφι και χάρη.

«Alice in Wonderland» στο Steam Athens

Το Σάββατο 9 Μαρτίου ο χώρος του «Steam» θα μεταμορφωθεί στην απόλυτη μουσική Wonderland με ένα δυναμικό secret line up. Θα περιπλανηθείς στον παραμυθένιο κόσμο της λαγουδότρυπας, όπου αψηφάται ο νόμος της βαρύτητας και παράλογα πράγματα συμβαίνουν κάθε στιγμή.Θα ντυθείς: Αλίκη, Τρελοκαπελάς, Ντάμα Κούπα, Γάτα Τσεσάιρ, Λαγός, Δούκισσα ή ό,τι άλλο θες. Και μην ξεχνάς: «Oh, you can’t help that, said the cat. We are all mad here».

i Ώρα διεξαγωγής: 23:45-11:00 | Είσοδος: €5

Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 1

«Ντύσου τραγούδι κι έλα» πάρτι στο Booze Upstairs

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το αποκριάτικο πάρτι που έγινε θεσμός επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο «Booze Upstairs». Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν τα τραγούδια, εκείνα που αγαπήσες και οι στίχοι τους δεν λένε να ξεκολλήσουν από το μυαλό σου. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει και ο Dr. James Kellaris, από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, ο μόνος τρόπος για να βγάλεις μια μελωδία από το μυαλό σου είναι να την τραγουδήσεις δυνατά. Ετοιμάσου, λοιπόν, να τα τραγουδήσεις, να τα χορέψεις ακόμα και...να τα φορέσεις. Θα ντυθείς: Αγαπημένα τραγούδια και στιχάκια από λαϊκοpop, έντεχνα, ρεμπέτικα, πανκ ή ό,τι άλλο σου έχει καρφωθεί στο μυαλό.

i Ώρα διεξαγωγής: 23:00-05:00 | Είσοδος ελεύθερη

Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 2

«Surprise yourself Carnival Party» στο Faust

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το «Faust» μας καλεί στο καθιερωμένο μασκέ πάρτι του να γιορτάσουμε την τελευταία βραδιά της Αποκριάς. Κέφι, χορός και έξαλλες εμφανίσεις με τον σκηνοθέτη-ηθοποιό και resident dj Χρήστο Σούγαρη στα decks να συντονίζει την κατάσταση. Θα ντυθείς: Ό,τι πιο κουλό και φευγάτο μπορείς να σκεφτείς, με σκοπό να εκπλήξεις ακόμα και σένα. Εξοπλίσου με σερπατίνες, πλαστικά ρόπαλα και ετοιμάσου να καρνιβαλιστείς δίχως έλεος.

i Ώρα διεξαγωγής: 22:00-05:00 | Είσοδος ελεύθερη

Τα καλύτερα θεματικά μασκέ parties του Σαββατοκύριακου - εικόνα 3

«Kitscherella Grande» party στο Χοροστάσιο

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, το γνωστό «Kitscherella party» προσγειώνεται στο «Χοροστάσιο». Ένα πάρτι που υπόσχεται να καταργήσει κάθε αίσθηση καλού γούστου, ενώ θα έχει πολύ κέφι αλλά και χρυσόσκονη. Στα decks θα βρίσκεται ο dj Kimon που θα παίξει όλες τις κιτς disco επιτυχίες του ’80 και ’90 για ξέφρενο χορό. Θα ντυθείς: Ό,τι πιο κιτς μπορείς να συνδυάσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι η υπερβολή δεν είναι ποτέ αρκετή.

i Ώρα διεξαγωγής: 22:30-04:00 | Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερες πληροφορίες

Χοροστάσιον

Σκουλενίου 2 (1ος όροφος), Πλ. Κλαυθμώνος
  • Bars

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.