Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα premium whiskey και ένα πολυτελές brand ένδυσης;

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Πριν λίγες μέρες, στην exclusive βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Alexander’s Cigar lounge bar του ξενοδοχείου Grand Bretagne, ζευγάρωσαν το premium whiskey Macallan και o οίκος υψηλής ραπτικής Ermenegildo Zegna.

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να εστιάσει στα δυο brands και πιο συγκεκριμένα στο πολυτελές status τους. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η νέα συλλογή της Ermenegildo Zegna Fall/Winter 2019 και η νέα ετικέτα Macallan Double Cask 12 ετών.

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής - εικόνα 1

Μέσα από μία λαμπερή βραδιά γνωρίσαμε τα προϊόντα των δύο εταιριών, μάθαμε την ιστορία τους και ζήσαμε μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την νέα ετικέτα του Macallan τόσο straight, όσο και ως βασικό συστατικό του Rob boy cocktail δια χειρός του head bartender του ξενοδοχείου Κώστα Μυλωνόπουλου, ενώ από τα γευστικά χαρακτηριστικά του premium whiskey εμπνεύστηκε και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu.

Το κλείσιμο της βραδιάς μας βρήκε να απολαμβάνουμε τον εκρηκτικό συνδυασμό του κορυφαίου whiskey με τις εκλεκτές δημιουργίες του chef, ανακαλύπτοντας μοναδικές γευστικές ισορροπίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Alexander’s Bar

Βασ. Γεωργίου Α΄1 (Ξενοδ. «Grande Bretagne»), πλ. Συντάγματος
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.