Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

All day spot της περιοχής με τη μουσική, την κουζίνα και το ποτό-κοκτέιλ να είναι η τριπλέτα στην οποία στηρίζεται το concept. Κουζίνα που παίζει σε ιταλικές γεύσεις κυρίως, μέσα από τις πίτσες, αλλά που βρίσκεται επίσης στην Αμερική, εξ ου και τα burgers, αλλά και κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εξ ου και μέξικαν πιάτα στο μενού.

Η αισθητική του σε κερδίζει αμέσως με τη στιβαρή μπάρα και το παιχνιδιάρικο ύφος που σε χαλαρώνει, κι έτσι μπορείς να απολαύσεις είτε ένα brunch, που το προωθεί το μαγαζί, είτε μια τεράστια πίτσα 30 εκατοστών, είτε ψαγμένα κοκτέιλ που ξεκινούν με εξωτική διάθεση.

Το Tito Puente παίζει με μαεστρία στις γλυκές φρουτώδειςς γεύσεις με το passion fruit να βάζει την σφραγίδα του, πλούσιο, δροσερό και γοητευτικό. Το «Χιώτης Μάμπο» γράφει ελληνικά με τη μαστίχα, ενώ το Danny the dog, είναι από τα ωραιότερα κοκτέιλ του Big Mouth, δεμένο, στιβαρό και απολαυστικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Big Mouth

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 8, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.