House, cocktails και clubbing σε μίνι διαστάσεις στο Piso Bar

Το μικροσκοπικό club του «Pop Up» της Νέας Σμύρνης ξεκινάει άλλη μια σεζόν αγκαλιάζοντας τη local σκηνή και τη house.

House, cocktails και clubbing σε μίνι διαστάσεις στο Piso Bar

Είναι διαφορετική η αίσθηση να βγαίνεις για clubbing στο Piso Bar, που βρίσκεται εκτός καθιερωμένης πιάτσας κρυμμένο πίσω από το πολυσύχναστο «Pop Up Cocktal Bar» στη Νέα Σμύρνη. Αυτό το μικροσκοπικό club πέρα από το σωστό ήχο χάρη στο ηχοσύστημα Funktion-One και τα cocktails σε χαμηλές τιμές (που έχουν ανανεωθεί με signature προτάσεις όπως το γλυκό The Flamingo και το tiki The Hawaiian Sea), επιμένει στην προβολή της εγχώριας σκηνής και ενθαρρύνει με το μέγεθος και τη φιλικότητα των ανθρώπων του την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα.

Το opening weekend της σεζόν προμηνύει τον μουσικό προσανατολισμό του Piso Bar: την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα παίξουν ένα back2back set οι Icarus in Love και AgainstMe, ενώ το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα αναλάβουν τα decks οι Aris και Angel Pap – όλοι τους φρέσκα ονόματα, που έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το κοινό σε ένα intimate περιβάλλον.

Η είσοδος στα δύο parties του εναρκτήριου weekend είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Pop Up

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.