Τα καλύτερα parties του weekend: 17-19/3

Προθέρμανση με sets και καινούργια tracks των DJs που θα μας κάνουν να χορέψουμε αυτό το τριήμερο στα dancefloors της πόλης.

Τα καλύτερα parties του weekend: 17-19/3

Π22: Modal Analysis x π
Παρασκευή 17/3, «Six D.O.G.S.»
Δύο αθηναϊκές δισκογραφικές, η Modal Analysis και η Pi Electronics ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια techno βραδιά με τους εξαιρετικούς Cassegrain (άκου το ολοκαίνουργιο set στο Slam Radio) και τον «βιομηχανικό» Phase Fatale. Support από τους ANFS (live), 3.14 και Nemmett. Είσοδος €10.



Steam Athens presents Rocko Garoni
Παρασκευή 17/3, «Steam» (Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι)
Techno από τον resident του βερολινέζικου club «Sisyphos», η underground ατμόσφαιρα του οποίου αποτυπώνεται στις κυκλοφορίες του label Sisyphon. Support από τους Steve Sai, Reign Of Time και Dual Me. Είσοδος €10, φιάλη €100/5 άτομα (€80 η 2η). Κρατήσεις: 2103412120 & 6940772237



REboot pres. Letizia Carrero
Παρασκευή 17/3, «MoMix»
Η ομάδα Reboot και το βραβευμένο μοριακό bar φιλοξενούν την Ισπανίδα που στα 18 της πήγε στο Ministry of Sound και από τότε ζει στους ρυθμούς της house και της tech house – πρόσφατα ίδρυσε το δικόν της label, την Polyester Records. Είσοδος ελεύθερη.



PIXI presents Mano Le Tough
Σάββατο 18/3, «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44)
Δημιουργός ενός πολύ ιδιαίτερου house ήχου, ο Mano Le Tough μας επισκέπτεται λίγο μετά το φανταστικό Essential Mix και το ρεμίξ στο «Limbo» των Yello. Φιλοξενείται από την PIXI, την Overdiven και τη Full Circle. Support από τους Elijah Simmons, Lex, Mark_K και TRIXX. €10 προπώληση στο δίκτυο του viva.gr και €15 στην είσοδο (€20 και €30 αντίστοιχα για το backstage).



Perestroika: Blend w/Sam Paganini
Σάββατο 18/3, «Six D.O.G.S.»
Ακούγοντας το απογυμνωμένο «Candy» που κυκλοφόρησε μόλις στην JAM, το μόνο που ζητάμε είναι να το συμπεριλάβει ο Sam Paganini στο εγγυημένα δυναμικό techno set του. Support από τους residents του Blend, Mikee και Manolaco. Είσοδος €20.



Rhythmetic Label Nights
Σάββατο 18/3, «Steam» (Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι)
Το label των Cj Jeff και Thodoris Triantafillou ξεκινά μία σειρά από parties με καλεσμένους που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τη Rhythmetic – και οπωσδήποτε έχουν δώσει ελπιδοφόρα δείγματα δουλειάς. Ο guest από το εξωτερικό του πρώτου party είναι ο Andre Hommen, από την Objektivity του Dennis Ferrer. Support από τους Thodoris Triantafillou, Jay Madox και Theremin. Είσοδος €10.



It’s a girl’s thing #2
Σάββατο 18/3, Piso Bar
Η Jovanah και η Theony Galanaki της Locked παρουσιάζουν την υπερδραστήρια Marsha στο δεύτερο party του μικροσκοπικού club του «Pop Up» που αναδεικνύει τα γυναικεία ονόματα της σκηνής. Ελεύθερη είσοδος.



Simos Ares/Cirkle
Σάββατο 18/3, «Astron»
Αδυσώπητη techno από τον παραγωγό του Cannibal Radio και τον DJ/παραγωγό ο οποίος στο τέλος του μήνα κυκλοφορεί μία... «Extraterrestrial research» σε βινύλιο στην Deep Sea Mining Syndicate.



George Fakinos Solo Set
Σάββατο 18/3, «Second Skin»
Ήρθε πάλι αυτή η ώρα του μήνα που ο Γιώργος Φακίνος θα πάρει τον έλεγχο όλης της βραδιάς στα χέρια του με ένα 7ωρο set. Στο Red Room, προσωρινή αλλαγή φρουράς με τον D. Tzortzis αντί για τον Dr. D. Είσοδος ελεύθερη.

Sunday’s Used
Κυριακή 19/3, «Homcore» (Βουλής 38)
Ανακύκλωση βινυλίων σε ένα απογευματινό party όπου ένας γνωστός DJ/παραγωγός ελαφρώνει τη δισκοθήκη του (αυτή την πρώτη Κυριακή ο Chevy), κάποιοι συμπληρώνουν τη συλλογή τους και όλοι ανταλλάζουν μουσικοφιλικές κουβέντες και χορεύουν. Ελεύθερη είσοδος.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Astron

Τάκη 3, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.