Κολοκοτρώνη 9

Πριν καν μπεις στο μπαρ, διαβάζοντας στην τζαμαρία τους αμέτρητους τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας παίρνεις μια πρώτη ιδέα. Και όπως το φανταζόσουν, στο εσωτερικό του τα βιβλία στα ξύλινα ράφια έχουν περίοπτη θέση και δημιουργούν μια cosy ατμόσφαιρα.

Κολοκοτρώνη 9

Πριν καν μπεις στο μπαρ, διαβάζοντας στην τζαμαρία τους αμέτρητους τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας παίρνεις μια πρώτη ιδέα. Και όπως το φανταζόσουν, στο εσωτερικό του τα βιβλία στα ξύλινα ράφια έχουν περίοπτη θέση και δημιουργούν μια cosy ατμόσφαιρα. Σε αυτό το μικροσκοπικό, βιομηχανικής αισθητικής all day café-bar θα συναντήσεις άτομα που το χουν κάνει στέκι, πολλά από τα οποία ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού και η ιδιοκτήτριά του, Αργυρώ Μποζώνη, έχει στενή σχέση με το θέατρο. Αν πάλι θες ένα μέρος για να απομονωθείς και να ξεφυλλίσεις με την ησυχία σου τα βιβλία υπάρχει και το παταράκι με το μεγάλο, ξύλινο τραπέζι. Από την μπάρα, που είναι πλήρως ενσωματωμένη με το χώρο, φεύγουν κοκτέιλ με πρωτότυπο concept, φτιαγμένα με υλικά δικής τους παρασκευής και έμφαση στα ελληνικά μυρωδικά. Σαν το εξαιρετικό το In the pines με τζιν, λεμόνι, σιρόπι από πεύκο και λικέρ βιολέτας, με το πολύ ιδιαίτερο άρωμα πεύκου και τη σύνθετη γεύση, που ’χει μακρά διάρκεια.

Περισσότερες πληροφορίες

Κολοκοτρώνη 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.