Διήμερο opening party στο Piso Bar

Αποκεντρωμένο, φιλικό clubbing από την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10 στο... κρυμμένο dancefloor του «Pop Up» της Νέας Σμύρνης.

Διήμερο opening party στο Piso Bar

Το Piso Bar του «Pop Up» στη Νέα Σμύρνη είναι από εκείνους τους χώρους που θα έπρεπε να διαθέτει η Αθήνα σε περισσότερες γειτονιές της ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση clubbing: είναι φιλόξενο, τηρεί σταθερή γραμμή στον μουσικό προγραμματισμό του, δεν κυριεύεται από το άγχος των ξένων guests, ικανοποιεί την ανάγκη να βγεις για χορό (μετά κοινωνικοποίησης) χωρίς να χρειάζεται να μπλεχτείς στην κίνηση μιας πολύβουης πιάτσας και –last but not least– δίνει την επιλογή να πιεις καλοφτιαγμένα cocktails (έχουν νέο κατάλογο εδώ και μερικές εβδομάδες). Γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολλά βράδια από εκεί, ξεκινώντας από το διήμερο opening party την Παρασκευή 14/10 και το Σάββατο 15/10.

Το lineup της Παρασκευής:
23.00 Kay S
24.00 Videotapes
01.00 Aris
02.00 Diego Varos
03.00 Athena Kay
04.00 Steve Sai
05.00 Isi & Nick Figment

Το lineup του Σαββάτου:
23.00 Raise
24.00 X.Fargone
01.00 Nkt & Kimco (CannibalRadio)
02.00 John Chouliaras
03.00 Marsha
04.00 Always Late
05.00 Pene vs Lucas The Third

Περισσότερες πληροφορίες

Pop Up

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.