Το «Sub» θα χορεύει στον Βοτανικό

Ένα νέο υπαίθριο dance club ανοίγει αυτή την Παρασκευή στον Βοτανικό, ενώ το Σάββατο φιλοξενεί δυνατό Pre-Reworks event.

Το «Sub» θα χορεύει στον Βοτανικό

Ένα νέο υπαίθριο dance club ανοίγει αυτή την Παρασκευή στον Βοτανικό, ενώ το Σάββατο φιλοξενεί δυνατό Pre-Reworks event.

Το «Sub» θα χορεύει στον Βοτανικό - εικόνα 1
O Recondite θα παρουσιάσει το live show που του χάρισε την πρώτη θέση στο φετινό poll του RA με τους live καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής

Στον εξωτερικό χώρο του «Area 19», εκεί όπου πέρυσι λειτούργησε το «Maze», έρχεται το νέο open air dance club που θα δονείται σε tech house και techno ρυθμούς. Το opening του «Sub» είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 15/5 με ένα line up αποτελούμενο από αρκετούς από τους resident DJs των ομάδων οι οποίες θα πραγματοποιήσουν εδώ αρκετά από τα καλοκαιρινά τους events: Playground, NON, Seds, Reset, Sound Directiva, Revolt!, Rhythmetic, ΣYMPOSIVM, Nuestra Musica είναι μερικές από αυτές. Όμως από το Σάββατο ξεκινούν και οι πρώτες μετακλήσεις. Στο event προπομπός του Reworks festival της 16/5 θα εμφανιστεί o Βερολινέζος Recondite (φωτό) με το περίφημο live set του, ο συντοπίτης του παραγωγός της deep techno Monoloc καθώς και οι δικοί μας Ison, Jojo και Acido.

Τα επόμενα προγραμματισμένα events είναι…
21/05 Rhythmetic all stars
22/05 Sound Directiva & Playground pres. Raffaele Rizzi
23/05 playground pres.Harvey Mckay / Viton / Mattik / John Tsamis
30/05 Reset pres. Oscar L / Jonn tsamis / Steve Sai / Mattik / Always Late

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.

Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

H Γωγώ που όλοι αγαπούν και το 'Υογό tasty bar'

Ένα νέο μπαρ στο Νέο Κόσμο, για φροντισμένα ποτά μετά μεζεδακίου.

Το Tiki Week επιστρέφει στα μπαρ της πόλης

Μουσικές, πάρτι και signature Angostura Tiki Cocktails έως τις 20 Ιουνίου.

Island life και ευ πίνειν: Στα μπαρ των νησιών που θα πιούμε αυτό το καλοκαίρι

Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα ρίχνουν άγκυρα στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, φέρνοντας στις αιγαιοπελαγίτικες μπάρες νόστιμα ποτά.

'Le Cercle Garden': Το μπαρ-σαλόνι της Θεσσαλονίκης ξεκαλοκαιριάζει στο 'Hyatt Regency'

Ένα από τα πιο όμορφα μπαρ της συμπρωτεύουσας πιάνει θερινό πόστο στον κήπο, σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία αυτής.