5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο

Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε σοβαροί λόγοι να παρατείνετε την παραμονή σας στο κέντρο, αν τυχαίνει να εργάζεστε εκεί κοντά. 

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο

Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε σοβαροί λόγοι να παρατείνετε την παραμονή σας στο κέντρο, αν τυχαίνει να εργάζεστε εκεί κοντά. Ο λόγος για τα πιο στιλάτα bars της πόλης τα οποία λειτουργούν από το πρωί και προτείνονται ως ιδανικοί προορισμοί για χαλάρωση με ποτό -και λίγο φαγητό- ως επιβράβευση μιας αποδοτικής ημέρας στο γραφείο

Barreldier

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 1

Το ολοκαίνουργιο entry στις παρυφές του Συντάγματος είναι ένα ενσωματωμένο στους ρυθμούς της πόλης all day bar που εμπνέεται από την εποχή της ποταπαγόρευσης. Εκτός από την κάρτα με τα νόστιμα σνακ, ο κατάλογός του περιλαμβάνει και μια πλούσια ποικιλία σε spirits, ενώ η φιλοσοφία της μπάρας, το θέλει να παλαιώνει τα αποστάγματα στα δικά του βαρέλια και να τα σερβίρει είτε straight είτε σε κλασικά και signature cocktails δια χειρός του bartender Mario Basso.

Tailor Made

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 2

Λόγω τοποθεσίας είναι ό,τι πρέπει για να τσεκάρετε την κίνηση στη ζωηρή Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Στεγάζεται σε ένα καλοδιατηρημένο νεοκλασικό του Τσίλερ και αποτελεί must στάση στο κέντρο, με δική του, μοναδική άποψη για το καβούρδισμα του καφέ. Για τις πιο προχωρημένες ώρες, συγκρατήστε το tip ότι οι bartenders και τα cocktails τους έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Warehouse

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 3

Φτιαγμένο από μεταποιημένα έπιπλα και αντικείμενα, αυτό το μικρών διαστάσεων all day café, food & wine bar των Εξαρχείων διακρίνεται για την χαλαρή του αύρα αλλά και για την αυστηρά non smoking πολιτική του, στον εσωτερικό τουλάχιστον χώρο. Διαθέτει μια υπερπλήρη λίστα σε ποικιλίες κρασιών, ενώ η κουζίνα συμπληρώνει με γεύσεις ελληνικής προελεύσεως.

Fabric

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 4

Στη γειτονιά των υφασματάδικων, το «Fabric» καθιερώθηκε ως ένα κομψό, ευρωπαϊκής αντίληψης, bistro-bar με προσεκτική επιλογή σε spirits και μεσογειακή κουζίνα, η οποία η οποία δεν λέει όχι στις μαγικές λέξεις brunch και apperitivo. Φτηνότερες τιμές ισχύουν για τα ποτά από τις 3 έως τις 6 μ.μ., ενώ από νωρίς το βράδυ αναλαμβάνουν έμπειροι DJs με jazzy και soul μουσικές. Tip: στον υπόγειο χώρο του λειτουργεί κατάστημα ρούχων & αξεσουάρ.

Vintage

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 5

Μετατρέποντας το εγκαταλελειμμένο ιστορικό κτίριο του Χυτήρογλου στη Μητροπόλεως σε καλαίσθητο wine bar, το Vintage αναδίνει φινετσάτη μητροπολιτική αρχοντιά. Το εντυπωσιακό του κελάρι φιλοξενεί μεταξύ άλλων κάποιες δυσεύρετες ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με διεθνούς αντίληψης μικρά πιάτα και tapas.

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse

Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Barreldier

Βουλής 7 στοά Μπολάνη, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.