Δείτε το πρώτο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη

Το «Τελευταίο Σημείωμα», το ιστορικό δράμα του σκηνοθέτη της «Μικράς Αγγλίας» που θα κάνει πρεμιέρα στις 26/10 στις αίθουσες, απέκτησε το πρώτο teaser τρέιλέρ του.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη

Το «Τελευταίο Σημείωμα», το ιστορικό δράμα του σκηνοθέτη της «Μικράς Αγγλίας» που θα κάνει πρεμιέρα στις 26/10 στις αίθουσες, απέκτησε το πρώτο teaser τρέιλέρ του.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη - εικόνα 1

Κινηματογραφικός δημιουργός που επανέρχεται χωρίς ταμπού στις κρίσιμες στιγμές της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας («Χάππυ Νταίη», «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Τα Πέτρινα Χρόνια», «Ψυχή Βαθιά»), ο Παντελής Βούλγαρης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μιας ακόμα ταινίας βασισμένης σε αληθινά γεγονότα. Το «Τελευταίο Σημείωμα», σε σενάριο της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη («Οι Νύφες», «Μικρά Αγγλία»), αφηγείται τα γεγονότα του Μπλόκου της Καισαριανής και της εκτέλεσης από τους Γερμανούς κατακτητές 200 αγωνιστών την 1η Μαΐου 1944, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής αντίστασης.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη - εικόνα 2

Κεντρικός ήρωας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936, τον οποίο υποδύεται ο Αντρέας Κωνσταντίνου («Ουζερί Τσιτσάνης»). Δίπλα του, οι Τάσος Δήμας, Βασίλης Κουκαλάνι, ο Γερμανός Αντρέ Χένικε («Η Πτώση») και η Ελληνοαμερικανίδα Μελία Κράιλινγκ («The Borgias»).

«Το Τελευταίο Σημείωμα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου 2017 από την Tanweer σε συμπαραγωγή με την Cosmote.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.